debuflar hakkında tepkilerimiz

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve «vuslat»…ŧ®_ѕℓ¢ tarafından 22 Temmuz 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yanlış debuff atılmışsa gereken yapılacaktır. Forumda da açıklandığı üzere ekibimiz üzerinde çalışmakta.
    Geçtiğimiz günlerde gerekli incelemeler yapıldı ve hatalı debufflar kaldırıldı. Üzülerek söylemek zorundayım ki geriye kalan hesaplarda bot kullanımı mevcut.
    Hatalı debuff alan oyunculardan debuff kaldırıldı. Sizde halen debuff görünümleri ise bu yasaklı programın kullanım anlamı vardır, ki bu programcılar tarafından onaylanmıştır. Bu durumda yapabileceğimiz bir şey bulunamaz, ceza sürenizin dolmasını bekleme talimatları.

Support tan bize gelen cevaplar bunlar.

Sayın adminler

Yanlış deduff gerçekten kullanmadım diyorum siz diyorsunuz kullandınız. Başta siz değil miydiniz bizi suçlayan sonra yanlışlık var dediniz anladık düzelecek diye bekledik çünkü kullanmadık biliyoruz açılacak diye ama diyorsunuz yaptınız insaf lütfen bot kullanmadık.

Üslup kötü sizler bizi sanki kullanmış gibi davrandınız.

Sonra açıldı dediniz bazı hesaplar burayı inanın bilmiyorum gerçekten kaç mağdur açıldı belli değil. Sonra baktık ki bizim gemiler açık değil. Support ve forma yazıyoruz bizim gemiler açılmadı diye siz diyorsunuz gemiler açılmadı ama biz yapmadık diyoruz siz yapmışsınız. Çok değişik anlamıyorum.

Bizi zan altına alıyorsunuz.

Tatbiki de tepkiler vereceğiz çünkü çok sinirliyiz ve mağduruz. Buna rağmen tepkiler verirken sizlere saygı çerçevesinde vermeye çalışıyoruz. Biz bu oyuna emek harcıyoruz uzun süre bilgisayar başında kalıyoruz. Kaç gün geçti gemiler hala açılmadı ve etkinliklerde başladı.

Sizleri sık boğaz etmek istemiyoruz ama en azından formda yada buradan anlaşılır bir cevap yazsaydınız sizlere suçlama yapmazdık. Bizim yerimizde sizler olsanız ne düşünürdünüz. Biraz empati yapınız.

Derhal tekrardan gemilere bakılmasını istiyorum bu mağduriyetimizi kaldırılmasını istiyoruz. Hata yapan sizlersiniz.

Bu saatten sonra umudumuz kalmadı ama sizlerin uğraştığınızı düşünmek istiyorum kolay gelsin.

2. -LegenD-

-LegenD- User

Destek ekbinin verdiği cevap herşeyi açıklıyor aslında. Size demek istiyor ki, bizim incelene yetkimiz yok. Merkez ekipte bitiyor herşey. Tabiki bizler hala savaşıyoruz bu durum için. Ama maalesef bizimde geçemedigimiz çizgiler var.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.