DEBUFFF HATASI

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve ^^Dnzlrn_£fnds^^C4N tarafından 18 Temmuz 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 15 yıllık oyuncuyum bir kez bile bot kullanmadım gemim bloke oldu sebebini bilmiyorum gemiyi inceleyin bot varsa komple kapatın aksi taktirde çekilen tp ep ve başarı puanını iade edin ben 15 bin başarı puanı için 3 ay ugraştım adamlar 1 dk da silmiş gemi id :
    149/23140355

«vuslat»…ŧ®_ѕℓ¢ bunu beğendi.
  2. pinkypink

pinkypink User

Aynı durum benim de başıma geldi dostum destek ekibine yazdım telafisi olmaz ise hukuki teminini sağlamayı düşünüyorum.

3. bot kullanan birisiyle geminizi paylaştıysanız yine ban yersiniz botun kullanılmasına gerek yokk ancak hiçbir paylaşım yoksa ve botta kullanmadıysanız hata vardır düzeltilmesi gerekir.

4. pinkypink

pinkypink User

Bırakın hesabımı paylaşmayı bir filoda bile oynamıyorum, destek ekibinin de yapacağı bir şey olmaması kadar abest bir durum yoktur herhalde. Oyuncuları haksız yere mağdur edip üzerine bir de haksız yere olmaz diye ahkamvari bir üslupla cevap vermeleri gerçekten Seafight'ın bu halini açıklıyor.

5. aynı şekilde tek kişilik filom var kendi kendime boş zamalarımda takılıyorum hiç bi amacımda yok zaman geçirmek için oynuyorum bi sürü kezde parayla paket satın aldım bot nerden kullanılıyo onu dahi bilmiyorum yani aklıma gelen tek şey oyunu evdeyken kendi pc mden işteyken şirket pcsinden oynuyorum bu kadar onun dşınıda ben buff alanlara oh olsun diyen adamım gemi de zate bok gibi kimseyi batırabildigim bile yok ama gel gör ki debuff atılmış ve bi ton şikayet var bu konuda umarım bi an önce düzeltirler benim korkum bu da degil 14 gün oynasamda olr ama yarın bi gün 6 ay da aynı şekilde kapatırlarsa benim boşa cabalamamın bi anlamı yok

6. Muhatapta yok kendi kafalarına göre yapacaklarını yapmışlar bizde oyunu bırakalım napalım o kadar ugraştık bi yerlere getirdik kimsenin umrunda bile degil

7. Kendi filom kendi başıma takılıyorum bot kullanmadım neye göre bot kullanımı beliyorlar neye göre bot kullandın diyorsun açıklanmalı böyle bir saçmalık olurum seyir defterinde yakalandın diye yazıp tp elp başarı puanı çekmek neye göre hukuki kime göre yaptınız mesaj atsanıza şu tarihde şu programı kulladınız diye eğer belirlileme yönteminiz bir geminin oyunda kalma süresi ise bir gemiyi birden fazla kişi oynayabilir böyle bir saçma yöntemle bot kullanıldı diyorsanız yazık ben bot kullanmadım kullanmamda zaten bot kullanılmasın diye kaptan birliği yaptınız buna rağmen hala bot kullanılıyorsa o zaman kaptan birliğini geliştirin bot kullanımını ceza vererek değil yenilik yaparak bitirirsiniz sonuç olarak bot kullanmadım kullanmamda oyunu sadece zevk ve vakit geçirmek için oynuyorum hata yapılan hesaplar derhal incelenmeli ve ne zaman nerede bot kullandığımızı açık şekilde bildirilmeli

BIRAKTI bunu beğendi.
  8. dediğiniz gibiyse yazık olmuş valla ne diyeyim muhatap bulmanız da çölde su bulmanızdan daha zor Allah yardım etsin.

9. BIRAKTI

BIRAKTI User

Muhatap aramayın çekin gemileri limana bırakın belki yıllardır bot kullanıp ban almayanlarıda banlarlar zayıf bir olasılık ama ne hikmetse hep aynı senaryo botu kaldırın kardeşim önleyecek kodlama yapın şimdi işin garip tarafı şu ilk defa yaptıgınız bir etkinlikte dahi bot etkinlikle birlikte çalışıyor bir zamanlar beta serverde etkinlikleri açıyordunuz yapıyorlardı diyelim şimdi betada açmıyorsunuz ama ne hikmetse bu botu yapanlar sistemin soy kütügüne kadar ne sıkacagından ne alacağına kadar her şeyi biliyorlar bu sizcede garip degilmi buradan çıkan sonuç şu botu ya seafiıght yapıp satıyor yada programcılardan bir veya bir kaçı kendine çalışıyor peki burada botu yapan ve önlemini alamayanmı suçlu sadece para verip alıp kullananmı suçlu seafıght ben yaptım oldu kafasıyla binlerce oyuncu kaybetti hala aynı yanlışta ısrar ediyor yakalayan bir program falanda yok ortada tek olasılık var muhasebeden gelen az harcama veya hiç harcama yapmayan ile arkadaşının botuna gemi attıran gemiler banlanıyor işin mantığı bu ;)

Son düzenlenen: 18 Temmuz 2023
  10. Bilgisayar bozuldu sandım debuff varmış bu nasıl rezillik yav foruma girince ayıktım duruma

11. -LegenD-

-LegenD- User

Arkadaşlar düzeleceğini düşünüyorum. Konu hakkında şirket ile görüşmelerim Sürüyor.

12. Bαђarca

Bαђarca User

İd 65/6131457 debuff aldim 2 gün oluyor o kadar mesaj yazmama rağmen yetkili bir yerden hala herhangi bir ulaşım veya bilgi gelmedi açın gemilerimizi atılan debuff geri alın bana silinen tp bp kahraman puanimi iade edin puanlar kolay kazanılmıyor giremedigimiz her gün durduk yere zarar ediyoruz bu zarar nasıl ve neyle telafi edilecek yukarıda birisi yazmış adlı yolada başvurmak mi lazim

13. kRaL-28

kRaL-28 User

Telefon dan giriş yapıldığı için olduğu söyleniyor

14. Daha önce debufflar olmuştu. Kullananlar belli ediyodu kendini. Forumda bir kaç konuaçılıyordu. Diyoduk tmm bunda kesin bişey var. Ama bu debuffta çok fazla kişi mağdur oldu ki bu kadar kişi hata belirtiyor. İNŞAALLAH gerekli adımlar atılır.

15. BIRAKTI

BIRAKTI User

Bu oyun düzelmez legend ama bitmesi yakın bir kaç seneye sıfırı tüketir orası kesin

16. s.a. çözüm basit yeni atılan debufları hepsini iptal edilir sistem yüzde yüz doğru çalıştırılınca devreye sokulur ve hiç kimse madur olmadan gerçekten kullananlar cezalarını alırlar. bu arada o bot bu bot şu bot diye ayrım yapılmaz. saygılarımla

17. -LegenD-

-LegenD- User

En doğal hakkınız. Adli yola başvurabilirsiniz. Kimse size birşey diyemez.

18. -LegenD-

-LegenD- User

Vallaha ozaman bizde alır bavulumuzu gideriz hep beraber.

BIRAKTI bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.