Debuff

Konusu 'Teknik Sorunlar' forumundadır ve cptFlorent tarafından 24 Temmuz 2026 14:38 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cptFlorent

cptFlorent User

Sayın yetkili suportla iletişime geçmeme rağmen derdimi anlatmama rağmen suporta yazmaya devam ederseniz spam olarak cevap vermicez diyorlar gemi zaten 15 gün ban yemişti gemi kapalıydı ve kapandıktan 1 hafta sonra debuff yiyiyor kapalı olan bir gemi nasıl debufff yiyiyor haklarımı ben nerde savunacam nerde bu yetkililer ne yapacaz biz böyle haksız yere debuff yiyenler oldu bu taramada ama düzeltildi bizde haksız yere yedik yazıyoruz ama ilgilenen kimse yok SEAFİGHT UYUMAA OYUNCULARA SAHİP ÇIK

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Bu tarz konuların adresi destek ekibidir. Geminizin kapalı olması debuff alamazsınız anlamına gelmez. illegal program kullandınız yada kullanmadınız orasını ben göremem ancak programcılar taramaları haftalarca hatta birkaç ay aktif çalıştırıyorlar, yani benim gemim kapalıydı, tatildeydim, oyunda değildim gibi ifadeler bir şey anlam ifade etmemektedir.

Saygılar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.