Debuff

Discussion in 'Genel Sorular' started by ╰☆╮ЄǤЄĿĪ╰☆╮, Mar 27, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Tarama neye göre kime göre yapılıyor bilmiyorum ama ben buna inanmıyorum, hâla botlar kasmaya devam ediyor. Hakkımı helal etmiyorum.. zehir zıkkım olsun.!

2. Egeli kardeşim bu akşam ben haksız yere ban yedim. ben bügün kasılırken hesabıma engel yedi. ne olduğunu anlayamadım. canım 19 k ya
    indi ve arkadaşlara sorunca ban yeme ihtimalim olduğu söylendi. seyir defterine
    baktım elit puan tp savaş puanlarım silinmiş ve hesabıma 15 gün ban atılmış.
    araştırdım bot yasağı diyorlar. ben bot kullanmadım. hatta bugun saat 2 den beri
    oyundaydım. savaş puanı kastım 1 seviye level atladım. elit öğelerde her saat
    teklif verdim. Ben bot programının olduğunu bile bilmiyordum. bugun 2 ile 4 arası
    level görevi yaptım. 4 ile 6 arası savaş puanı kastım. başak haritası yaptım ve
    kaptanları göreve gönderdim. bana haksız yere ban verilmiş. Ve suan oyun dahi
    oynayamıyorum. 2 aydır verdiğim emekler silinmiş. Ben 10 yıllık oyuncuyum.
    Kesinlikle yanlış alınmış bir karar. ben polis memuruyum karakolda ve evde iki
    farklı bilgisayardan oynuyorum. ben bot programın olduğunu bu akşam bandan sonra
    öğrendim. Ben bot kullanmadım. banımın kaldırılmasını talep ediyorum. gereğin
    yapılmasını talep ediyorum. oynadığımız bir oyun var ondanda bizi soğutacaksınız.
    hayır böyle bir olay olsa üzülmem. Ama kesinlike yapmadım. silinen tp elit puan ve
    savaş puanımın tekrardan eklenmesini talep ediyorum.
    Merhaba,

Verilen debufflarda hata yok. Yine de şikayetinizi ilgili kişilere ileteceğiz. diye cevap geldi.
    Kesinlikle hata var. Gerekirse bilgisayarım incelensin nereye isterlerse oraya getiririm. Ben bot kullanmadım . Siz yanlış yok diyorsunuz ama hata var. Ben yapmadığım şey için ban yedim. Yapmadığım şey için kanıtlamak için her şeye varım. Lütfen şikayetim değerlendirmeye alınsın ve gereği yapılsın. gereğinin yapılmasını arz ederim.

3. Abicim madem polis memurusun yaz bir dilekçe ver mahkemeye hakkını ara..

4. -LegenD-

-LegenD- User

Merhabalar,

Merkez ekibimiz teknik bilgileri bizler ile paylaşmaz.

Saygılarımla.

5. Eğer sorun çözülmez ise zaten en son çare dilekçe vermek. Ancak yıllardır oynadığımız bir oyundan bu kadar kolay soğutamazlar. ben bütün gün ne yaptım kendilerine yazdım. Ama en son çare siber suçlar aracılığı ile Almanya ile iletişime geçmek olacak. 2 aydır verdiğim emeklerimi haksız yere bir yönetici tarafından silinemez. biz bu oyuna para yatırıyoruz. Bigpoint böyle yaparak bizim hakkımıza giriyor. grmim yrni biri gemi değil 2013 den beri ara ara oynadığım gemimdir.

Thread Status:
Not open for further replies.