Debuff

Discussion in 'Genel Sorular' started by -CaNi-58, Nov 30, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -CaNi-58

-CaNi-58 User

talep et butonunun acık bırakılması oyuncunun degil oyunun hatasıdır ayrıca gemilerden bunu tekrar çekerek kendi hatasını telafi etmiş oldular gemilere debuf verilmesi tamamen fiyaskodur ve kendi hatalarını örtbas etme çabasıdır 1 ay önce taş katlayanlara hiç bir şey olmamışken şimdi kendi hatanızdan kaynaklı problemi talep eden oyunculara yansıtmanız çok saçma bir uygulama konuyu kapatarak insanların düşüncelerin iradelerine engel olmaya çalışıyorsunuz sportttaki eleman sorulan sorulara ahkam keserek cevaplar veriyo bu arada gemimi kontrol edebilirsiniz talep et butonuna paket çekmedigim için basmadım bile haksızlıga bugun susarsanız yarın başınıza gelir bot kullananlara hile yapanlara hertürlü cezaya bende katılıyorum ama buuygulama olmamış haksızlık var

2. 1_oFLu

1_oFLu User

Hesabım 7.11.2023 tarihinde yakalandın diyerek debuff yedi sebebi bot kullanımı söylendi oyunu yaz ayından itibaren oynuyorum gelişmek için sürekli paket çektik sonra pat diye banlandım kullanmadığım bot yüzünden suporttan aldığım cevap kullanmasaydın yemezdin oldu aynen bu şekilde bana cevap verildi ısrarlarımız üzerine ilgili birime iletilmiş ama oradan da dönüş olmadı tekrar yazdığımızda da şu ifade kullanıldı ilgili birim incelememiştir cezanız kalkmadıysa kullanmışsınızdır diye ileti aldım şimdi soruyorum verilen cevaptan benim anladığım ilgili birimin bunu incelemediği ve adminin bu konuyu takip etmediği

3. SONSONSON

SONSONSON User

Benimde 500 bin bp mi silip debuff attılar :D rakip çok olduğu için forumda hep kullandın bot dediler. Ama bot kullanmadım, bilgisayarımdaki işletim sistemi desteklemediği için kullanamadım. 2 yıl girilmeyen hesaba 3 aydır giriş yaptım aktif oyun oynarken haksız yere debuff aldım. Haksızlık yapıldı ama kime neyi anlatacağız.

Muzoababa18818 and -CaNi-58 like this.
  4. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Oyunun hatası olması kullanılması anlamına gelmez. Maalesef bunu kullananlar cezalarını son güne kadar çekmek durumundalar. Yönetimin kararı bu yönde.

Saygılarımla.

asdfr10 likes this.
  5. SONSONSON

SONSONSON User

Yönetim derken ? :D Yönetim kurulunuzmu var ? Birtane şirket içi çalışan admin'in taraflı kararı sonucu, yandaş oyunculardan gelen bilgiler doğrultusunda tek kişinin verdiği karar.

1_oFLu and TheLoserTR like this.
  6. SONSONSON

SONSONSON User

Benim gemimde bot uygulamasına dair bir yazılım,script vs. dayanaklı bir bilgi sunun gemimi kapatın razıyım. Haksızlık yaptınız. Şunu bazen unutuyorsunuz. Ben müşteriyim siz şirketsiniz. Ben para yatırıyorum hizmet almak, hakkımı aramak hakkım.

*mARİFet*, 1_oFLu and TheLoserTR like this.
  7. Yanlış biliyorsunuz. Buradaki arkadaşlar raporlamakla sorumlu bir yetkileri yok yasaklama için. Forumdan banlarlar sizi ancak.

8. 1_oFLu

1_oFLu User

Ağzına sağlık

9. 1_oFLu

1_oFLu User

Tekrardan ağzına sağlık

10. Hakkınızı arayın bende arıyorum lakin buradan bir çözüme kavuşamazsınız. Support daha yetkili bir merci lakin görevlerini tam yaptıklarına emin değilim siz yine de raporlayın.

11. 1_oFLu

1_oFLu User

Dostum forum adminlerinden bahsetmiyor arkadaş

12. Şu anda sizin geminizi banlaya bilecek yetkide bir Türk oyuncu yok. SF_TeamMember yetkisindeki herkes yabancı.

13. 1_oFLu

1_oFLu User

Burada lafımız Forum yöneten adminlerde değil ha şunu bilemem support bu arkadaşlar bakıyorsa aynı kapıya gidiyordur doğrudur

14. 1_oFLu

1_oFLu User

SF_TeamMember bunlara nasıl ulaşırız

15. Burada yarım yamalak teamspeakte duyduğunuz bilgiler ile yazıyorsunuz arkadaşlra sizi hiçbir Türk bu oyundan banlayamaz veya banlatamaz bunu bir köşeye yazın. Kimse yok bu benim düşmanım bunu banlatayım bizimkileri kayırayım da yapamaz en fazla yapacakları adminlerle paylaşılan bazı özel kodları onlara verip onlarında yararlanmasını sağlamak olacaktır.

16. Discord üzerinden ulaşabilirsiniz.

17. 1_oFLu

1_oFLu User

Ayrıcalık haksız kazanç olmuyor mu

18. Bu durumları ben bildiğime göre sizce gerekli merciye raporlamıyor muyum ? buraya bir kaç ekran görüntüsü atardımda yasal ve etik olmazdı ben gerekli en üst merci ile iletişimdeyim ve gerekli durumları bildiriyorum lütfen sabırla bekleyiniz tüm düzeni değiştireceğime yemin içtim.

SONSONSON and 1_oFLu like this.
  19. 1_oFLu

1_oFLu User

kanka arkadayım yürübeeeee ciddiyim bu konuda

20. Teşekkür ederim sadece biraz zamana ihtiyacımız var unutmayın adalet elbet yerini bulur ve gerekeni yapar.

Thread Status:
Not open for further replies.