debuff ve yanlışlık açıklaması

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve «vuslat»…ŧ®_ѕℓ¢ tarafından 19 Temmuz 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Star adaminin '' küçük bir oyuncu grubuna yanlış debuff uygulamasına yol açan uç bir durum keşfettik.'' bunu nasıl keşfediyorsunuz beni bot kullanmakla suçluyorsunuz ve debuff atıyorsunuz ben bot kullanmadım kullanmamda. bana bir suçlu gibi davranıyorsunuz suçumun kanıtı nerde, nerde bot kullanmışım hangi tarih de bot kullanmışım ki kullanmadığım halde bana sen bot kullandın debuff, yaptım oldu diye bişi olamaz. kanıtı nerde bot kulladığımızın seyir defterine yazdığınız ''yakaladım'' mı ? küçük bir oyuncu grubu diye nitelendiriyorsunuz yanlışlık yapılan hesapları bunu bir gün içinde nasıl fark ettiniz kodun hatalı olduğunu, bu yapmış olduğunuz kodda birden fazla hata var mı ? varsa gene küçük bir oyuncu grubu mu ? küçük bir oyuncu grubu ne demek yaaa ben hata yaptım ama küçük, ben adam öldürdüm ama bir tane yüz tane adam öldürmedim böyle bir uslüp olur mu neye göre küçük kime göre küçük..........

2. Her gün yazacağım buradan haksızlık yaptınız 14 yıllık hesabım var benim seafight emeğim var seyir defterine yakadım demek ne yaaa.....

3. NODAMAGE

NODAMAGE User

Yazılım insan yapımı illa ki kusurları olacak hataları olacak bende hakkımı arıyorum. İnşallah kısa bir sürede kontrol ederler. Günde ortalama 10 saat oyundaydım şimdi yapacak birşeyim yok canım çok sıkılıyor ama hiçte umudum yok bu kadar şikayet arasında bende kaynayıp gideceğim. Kontrolde etmeyecekler ilgide göstermeyecekler. 14 gün sonra da ben oynamam.

«vuslat»…ŧ®_ѕℓ¢ bunu beğendi.
  4. İnşallah... ama büyük saygısızlık bu böyle bir şey olamaz hakkımızı bile arayamıyoruz

5. -LegenD-

-LegenD- User

Açıklamalar gelmeye devam edecek. Geldikçe bizde paylaşacağız.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.