Debuff ve Destek Hakkında

Discussion in 'Genel Sorular' started by 53_KUATERE_53_DRK, Jul 22, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Debuff konusunda türk destek ekibine talep yazıyorum gelen cevap şu şekilde

"Merhaba,
    Forumda yazıldı gereken incelemeler yapıldı ve bot kullanıcılarından debufflar kaldırılmadı. Sizin ne özelliğiniz varda size özel inceleme yapacak programcılar.(Muhteşem üslup-bir özelliğim olduğunu ima etmedim sadece talep yaptım) Debuffu duran herkes bot kullanıcı diyor adamlar zaten.. Bileti kapatmamızın nedenide bu konu tartışmaya açık olmamasından. Bundan sonrada atacağınız her bilet için spam bildirimi alacaksınız.

Şimdi bu cevabı yazan yetkililer formda farklı supportan farklı neden konuşuyor talebimi destek ekibine bildirmek benim görevim merkez ebimine bildirmek supportun görevi benim işlerim yoğun ancak fırsatım oldu bu oyuna para harcamam için malum çalışmam gerek dolayisyle fırsatım olunca yazdım bunda ne var birde supportun canını istemişim gibi üstten üstten konuşması çok ilginç destek ekibine talep yapıyorum alakasız cevaplar alıp talep kapatılıyor bir sonraki mesajda bir daha mesaj atarsanız sizi spam sistemine alırım tarzında tehdit ediliyorum bu nasıl bir yazışma dili anlamış değilim bilgilerim burda mevcut incelenmesini burdanda talep ediyorum ayrıca burdan sürekli konular kapatılıyor oyuncuların aktif olarak yazıştığı fikir beyan ettiği konuları neden kilitliyorsunuz yetkili arkadaşlar derdiniz nedir oyuncularla debufflarda hata var dedik bizi yalancı yaptınız burda şimdide bizim için savaştığını söyleyen yetkililer var bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ben size kısaca yapılanı anlatayım burda bizim için savaştığını söyleyen yetkili kişi, oyunculardan çok tepki aldı belli ki şimdi sempatiklik yapıp oyuncuların gönlünü almaya çalışıyor yerseniz.

Yazdığım konu aktif konudur form kurallarına göre kilitlenmesi gereken haller bellidir bunun haricinde konunun kilitlenmemesi gerekir.

2. -LegenD-

-LegenD- User

Genel sorulara yazdığınız her konuya cevap verir ve kilitlerim. Siz konunuz kapanmasın istiyorsanız buraya değil, fikir havuzuna açacaksınız. Gelelim destek ekibi konusuna. Onada biz birşey diyemeyiz. Forum ve destek ekibi farklı platformlarda görev yaparlar. Onlarda benim forum düzenime karışamaz. Yani gemi inceleyecek makam ben değilim.

Thread Status:
Not open for further replies.