Debuff çözüme kavuşmuş?

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve ●●●вℓαcкρєαяℓ●●● tarafından 21 Temmuz 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Haksız debuff alanlar kontrol edilip iadeleri yapılmış. Bazı oyuncular ben kullanmadım demeye devam ediyor. Ben de kullanmadım. Ama benim de debuff ım duruyor. Ben sisteme bakınca doğru çalışmayan bir sistem görüyorum. O zaman tüm oyunculara tavsiye. DİBİNE KADAR bot kullanın. Zaten kullanmasan da sistem sana denk gelebiliyor. E kullandın diyelim. 1 saat, 1 gün, 1 hafta, 7x24 demeden herkese aynı cezayı veriyor. Madem öyle botun dibini görmekte fayda var. En azından tp ve ep dışında kazandıklarınız cebinize kar kalır.

2. Bot Kullananın ep sini tp sini cartını curtunu silsen ne olur ki. adam zaten kasıyor kasacağını.. Bot kullanan oyuncuların gözünün yaşına bakmadan sonsuza dek Banlayacaksın!

3. Ben de onu diyorum işte. Örneğin kış etkinliğinde 50 adet derebeyi verdi. Yanlış hatırlamıyorsam. O dönem pek oynayamadım yeteri kadar kasamadım. Diyelim ki oynayarak 25 derebeyi kastım.bot kullanan 50 sini de aldı. Hatta ekstra diğer ödülleri de topladı. Adamın gemisi güçlendi. Şu an ki debuffı bu adama verip 2 hafta oyun dışı ettin. Şimdi bu iki hafta o banlıyken benim oynayarak aynı top miktarını kazanma şansım ne olur? Düşük yani. Ki o kazanım için bile deli gibi oynamam gerekecek. E peki o bot kullanan ne yapmış olacak. 50 derebeyini toplarken yattığı yerden bot çalıştıracak. Sonra debuff yiyince de oyuna ara verip kafa toplıycak. Adamın debuffı bittikten sonra yan yana geldik mi bu adam benden daha güçlü bir gemiyle birlikte benle olacak. Bu dakikadan sonra isterse tpsini epsini bpsini hepsini 0 a çeksen nolur. Bu adamla birebir savaştım mı beni sürekli tokarlayacak yani. Ne anladım o zaman ben de debufftan. O yüzden dedim zaten bot kullanacaksan DİBİNE KADAR kullan o botu. Seafightın yaptırımı anca bu kadar işte. Arada normal oyuncunun kaynadığı bot babalarını oyunlarına devam ettiği bir sistem.

4. AK_MELEK

AK_MELEK User

bizimkide daha geri verilmedi

5. Zerstörer

Zerstörer User

Adam 5 günde Manta Liginin 1.si 1 mr EP 'i geçmiş. Aynen kardeşim bottan arındırdınız oyunu. Hayırdır kime kıyak geçiyorsunuz ?

6. -LegenD-

-LegenD- User

Arkadaşlar bizim yapabileceğimiz hiçbirsey yok. Biz merkez ekibe gereken raporu sunduk. Artık gerisi onlarda.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.