Debuff Cezası Hakkında

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve 54-SAKARYA-54 tarafından 30 Kasım 2023 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

doğrumu

Anketin kapanma tarihi 10 Aralık 2023.
  1. evet

50,0%
  2. hayır

50,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selamlar
    herkese iyi oyunlar benim merakım bu verilen debuff cezasının kapsamı ile alakalı görünürde 11 madde var kısıtladığı görev ler doldurma süresi kazanımlar vs şimdide etkinlik yapatırmıyor tamam ama bi eksik var bu kısıtlamalarda ne hikmetse pazarda para ile istediğiğmizi ala bili yoruz madem öyle pazarıda kapatın para ile satılan lar bizde görünmesin madem ceza madem gelişimi engelliyorsunuz kazanımı engelliyorsunuz bunuda engelleyin biz cezamıza razı gelerek oyuna devam ediyoruz sizde pazarı kapatın adil olan budur sizde bi ceza çekin sonuçta bu oyunun açıklarını kapatmak oyun yönetiminin görevi burdan para kazanıyor siz açıkları kapat mak yerine oyuncu yakalamanın peşin de koşuyor sunuz ve bunu daha çok şikayet üzerine yapı yorsunuz bu oyunda ben bot kullanmadım diyen yalan söyler dediğim gibi siz oyunun açık larını kapatın sorun kalmaz cezada kalmaz gelişmek isteyen gene para verir oyuna.
    teşekkürler iyi eğlenceler.

2. pazardan bi şey alın diye yada oyun oynayın diy kimsenin kafasına silah dayamıyorlar ki ayrıca bot kullanan çok oldu evet ama sonrasında devam eden olmadı sende debuf yemek istemiyosan kullanma benim parmaklarım agrıyo gemiyi kasacam diye hi yakınmıyom bot kullanıp debuff alanlara gram acımıyorum

chat.matkap bunu beğendi.
  3. kesin öyledir

4. Debuffı bulunan etkinlikten hiç bi şey kazanamıyor mu. 0 ödül mü alıyor. Öyleyse neden öyle ki.

5. Habire aynı konular açılıyor Hamam da aynı tas da aynı.. Neyin davasını yapıyorsunuz anlamıyorum, Hakeden hakettiği cezayı alır... bunları yapmadan önce düşünceksiniz..

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  6. TheLoserTR

TheLoserTR User

Aşırı boş bir yazı gene. Her postun altına aynı boş yazılar. Burada hak eden hak ettiği cezayı almadı. Sen bunu kavrayamıyorsun ya da işine gelmiyor. Obsidyen etkinliğinde talep et butonu sorunlu diye konu açmışım ben gir bak forumda. Kimse talep et kısmına 2 kez basmayın yazmadı. Sen nerdeydin o vakitlerde çok biliyon ya her şeyi yazsaydın ?
    Talep et butonu etkinliğin ilk günü açıldı ödülü aldım. 2. günü açıldı ödülü aldım. Çünkü günlük sıfırlanıyor zannettim. Niye biliyor musun ?? Çünkü paketleri pahalı bir etkinlikti. Hesabımdan 2 kez 10 yıldırım çekildi yani etkinliğin ödülünü hiç alamadım. Supporta yazdım hesabı incele hile hurda varsa ya da hesabımda diğer oyuncuların hakkını zedeleyecek bir hareketim olmuşsa hesabı kapat eğer yoksa yıldırımlarımı hesaba geri ekle dedim. Ceza düzeltilmeyecek diye egoist egoist cevaplar verdiler . 1 hafta ceza aldım. Tabiki konu açacağım hakkımı savunacağım . Gerekirse 500 konu açacağım. Sana mı soracam ? Sen kim oluyorsun. Forum dededen mi kaldı sana birader kendine gel. Yönetime sesimizi mi duyurmaya çalışacaz sizle kim daha haklı tartışması mı yapacaz anlamadım

7. hiç bi şey kanılmıyormu varmı bilgisi olan ?

8. _durabi_

_durabi_ User

hile hurda yapan cezasını çeker biz niye alamadık ?

9. -LegenD-

-LegenD- User

Selam,

Gördüğüm üzere yine tartışmayı başaramamışız. Arkadaşlar konu amacını aşarsa ben kilitlerim kusura bakmayın. Herkes düşüncesini yazmakta özgür ama kimse kimsenin düşüncesini eleştirmesin. Sonra konu sapıyor. Ayrıca bu tür konuları lütfen uygun alana açalım. Fikir Havuzu ve Öneriler forumu bunun için uygundur.

Saygılarımla.

TheLoserTR bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.