Debuf Haksızlık

Konusu 'Yeni Korsan Öğreticileri' forumundadır ve mehmet~baba~7 tarafından 28 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sizler 1 Nisan Geldi Diye Şaka Mı Yapıyorsunuz Yoksa Sabırla Biz mi Sınanıyoruz ? Günlük 3-4-5 Milyar Tp Kasan Arkadaşlar Değil de Biz Debuff Alıyoruz Seafight TR Yönetimi Asla Bu Konu Hakkında Bilgi Dahi Paylaşmıyor Aynen Üst Konuda Yazdığım Gibi Kapatın Gidelim Kardeşim TR Serverini Veyahut 2008'li Yıllardaki Emek Olan Bir Server Açın Herkes Emeğinin Karşılığını Alsın Böyle Adam Gayıırmak Felan Olmaz Olsun Böyle Birşey...

2. Caz yapma kardeş, kolundan tutup zorla oyuna geç diyen yok. Beğenmiyorsan oynama... Ben neden debuf yemiyorum ? Sen neden debuf yedin sorgulamak lazım...

3. bigpatron : bunca yıllık emekleriniz için teşekkürler mehmet baba ban yediği için tr serverini kapatıyoruz

şaka lan şaka 100 m ileriye taşındık

4. Usta hala neden yazıyorsun buraya. haklıysan hakkını burada aramayacaksın. yok sibere yazcam yok oyunu kapatcam falan filan. boş işler..

5. bot kullanan ne kadar oyncu varsa hepsi hak etti aglamayın sızlamayın yok ben 15 bin yatırdım yok ben 20 bin yatırdım gözünüz körmü kullanmasaydınız kullandıysanızda hak ettiniz beter olun yaşasın adalet kötülere zulum :=))

6. -LegenD-

-LegenD- User

Merhaba sayın @mehmet~baba~7

Mesajınızı okudum. Anlayamadığım nokta şu siz bot kullandınız fakat 5 m tecrübe puanı kasan oyuncunun hesabı kapanmadı diye ayrım mı istiyorsunuz? Yani o ,5 yaptı fakat ben 3 yaptım o kapansın. Yoksa ben kullanmadım demeye mi çalıştınız. Eğer ben kullanmadım diyorsanız konunun yeri burası değil, hesabınızın incelenmesi adına bağlı olduğunuz destek ekibi ile iletişime geçebilirsiniz. Gelelim diğer bir cümlemize. Tr takımı destek olmuyor açıklama yapmıyor demişsiniz. Bizim bu konu hakkında açıklama yapmak gibi bir yetkimiz yok. Çünkü GİŞ kuralları çok açık. Bu programı kullanılmayacak. Tek bir noktada size katılıyorum, kullanıp yakalanmayanlar var. Onlar da en kısa sürede inşallah.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.