Deadelus

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Sandık.Canavarı tarafından 6 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Temel DP: 80.000
    Özelliği:
    • Elit seviyesi 0-22: Bonus Hasar: %11, Bonus Can: 60.000
    • Elit seviyesi 23-24: Bonus Hasar: %12, Bonus Can: 66.000
    • Elit seviyesi 25-26: Bonus Hasar: %13, Bonus Can: 72.000
    • Elit seviyesi 27: Bonus Hasar: %14, Bonus Can: 78.000

gemi paketi ile aldım benim tasarımımda %11 hasar ve 65.000 bonus can var 27.seviye olmama rağmen sorun neyde acaba

2. eskiden öyle gösteriyodu şimdi hasarı taşa değil direk sana veriyo senin 27. sınıfta otomatik 15 k darbe %3 top hasarı bonusun var kendinde

3. bana taş olarak lazım ülke tasarımlarındada %16 olarak gözüküyor mesela zapatayı alsam %13 lük taşlamı gelicek yoksa elit seviyemden dolayı %16 ilemi

4. Tragula

Tragula User

Eski tasarımlardaki taşlar en düşük seviyeye göre gelir elit level + özellikleri eklemesi sonradan yapılır.Yani eskiden elit 27 ile %14 hasarı olan tasarımın taşı %11 dir.

5. o zaman tasarım almanın ne mantığı kalıyorki taş için alıyorum tasarımı

6. Aynen:)) ben tasarım almıyorum etkinlikte versinler güzel taşlar :))

7. etkinlik tasarımlarına baktım eskiden %16 falan veriyormuş sınıfa göre şimdi %14 veriyor tasarımlar illaki taş paketi çekin yüzlerce lira yatırın diyolar