Darbe sorunu.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve MUSTAFA(Ç♠G) tarafından 2 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Oyunda resetten sonra 1300 vuran npc ler suanda 2100-2200-1900 vuruyorlar. Adalar 2500 civarı vururken 4000 vuruyor. oyuncularda öyle. kalelerim aynı yeteneklerım değişmedi. petimi ve egitimcilerini söktum taktım. gemimin taşları aynı ve kullandıgım tasarım değişmedi. oyunda 1haftadır böyle oluyor. yardımcı olurmusunuz 4kere supporta yazdım çerezleri silin dediler . sildim. kaleleri sök tak dediler yaptım. farklı tarayıcıdan gırdım farklı pc den girdim. napmam gerekiyor? bir haftadır böyle. 2500 vuran ada kuleleri 4000 atıyor resetten sonra duzelıyor

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Ada kulelerinin defansif ve ofansif olmalarını da hesaba katıyor musunuz ? Ya da sis duvarınız hala devam ediyor mu?

3. sis duvarım zaten yoktu. ada yı boşverın 1300 vuran npc suan 2200 atıyor. bunu nasıl acıklayabılırız :D herşeyim aynı buff larım yoktu. yetenek kale kullandıgım malzemeler. kulllandıgım pet pet tası pet egıtımcısı kullandıgım tasarım aynıyken 5dkka önce 1300 vuran npcler 2100-2200 cıvarı vuruyor bu kadar degişmemesi lazım. resetten sonra kendıne gelıyor. gerekirse hesabımın ıncelenmesını talep edıyorum

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Her şeyi kontrol ettiğinizi söylüyorsanız ben bunu açıklayamam malesef. Sizin görüşmeniz gereken yer support.

5. supporta yazdım gelen cevap çerezleri silmem yönünde. sildim olmuyor.

6. ●ђр●

●ђр● Guest

Benim bundan anladığım, demek ki bir sorun görememişler ve çerezlerinizi silin demişler.

7. peki napmam gerekiyor? hiç çaresi yokmu?

8. ●ђр●

●ђр● Guest

Sizin yapmanız gereken bir şey yok support a durumu tekrar açıklamayı deneyin. Vala böyle bir sorun yaşayan da bir sizi gördüm şaşırdım, eğer her şeyi kontrol ettiğinizden gerçekten eminseniz hesabınızda çalışmayan bazı şeyler olduğundan şüphelendiğinizi söyleyin ve inceleme talep edin. Yardımcı olacaklardır hala çerezleri silin tarzı mesajlar atıyorlarsa demek ki bir sorun bulunmamaktaymış bunu anlarız.

9. şu an girdim oyuna ve herhangi bir sorun yok ama değiştirmedim zaten hiçbirşeyi. herşey yerli yerinde. 1300-1400 vuruyor npc ler. dun 2100-2200 vuruyorlardı. hiçbir degişiklil yapmadım. merak içerisindeyim aradabir böyle yapacakmı?

10. ●ђр●

●ђр● Guest

Hangi npc ler bunlar ben böyle bir sorun yaşamıyorum çünkü de merak ettim

11. TRANTULA

TRANTULA User

Hp adminim konuyla alaksı yok ama sormak istedim, Bu yeni açılan serverde , Bu yeni oyun İnstencei paketleri ne zamana kadar olucak yani satısta kalıcak ?

12. ●ђр●

●ђр● Guest

Konuların içine başka mesajlar yazmayın sorunuz farklıysa yeni konu açın :) Ben bunu seferlik cevaplayayım, sorduğunuz tarihler resmi duyurular bölümündeki konularda yazıyor.

13. bnmde öyle benm Toplam Hasar Önleme %30 Kaçınma da %20 Ama Biri Bana 56 k normal Vuruyor Onda Hasar Önleme Toplam %30 Kçaınmada % 12 ben ona 12 K vuruyorum Buff Falanda Yok ?

14. ●ђр●

●ђр● Guest

Düşmana karşı kaç vurduğunuzun ne kadar değişken olacağını belirtmeme gerek yok herhalde :)

15. bnm toplar daha üstün ama ? onun 5. seviye 30 luk top bnm 60 kıyamet balyosu 200 vudu topu diyerleride 5. seviye 30 luk top

16. ve npc vuruşuda aynı sorun ona yine az vuruyor bana ondan fazla vuruyor

17. ●ђр●

●ђр● Guest

Rakibi vs göremeden bir şey demem mümkün değil bir illegal durum vs düşünüyorsanız yazın direk oyuncuyu supporta

18. oyuncu dediğim kişi zaten benm arkadaşım kendim girip vuruyorum deneme amaçlı gerçekten de ben çok az vuruyorum rakibim bana fazladan vuruyr normal gelişmiş oyuncu olmazsa bile o akdar önleme ve kaçınma varken bile bana 22 k vurabiliyor ?

19. ●ђр●

●ђр● Guest

Anladım tamam da ben o gemileri göremem ki buradan incelenmesi için yazın support a iki hesaba da baksınlar varsa hatayı görür onlar.

20. hm peki tşk ler