Darbe Puanı

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve »Zo®« tarafından 26 Kasım 2025 21:53 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. »Zo®«

»Zo®« User

Merhaba gemim top vs olarak fule yakın bir gemi genişletmeler ise her çeşitten var.( Bufflar dahil) Darbe puanım tortuga da açarsam maksimum 2.3 mil oluyor ama herkes 4.5 mil civarında nasıl yapıyorlar ben nasıl arttırabilirim ..?
    Detaylı anlatırmısınız?

2. GodTube

GodTube User

Yüksek seviyeli ergiyen kaplama takarsan seninde olur, taktığın diğer genişletmeler % olarak düşürür verdiği darbe puanı miktarını.

3. »Zo®«

»Zo®« User

Genişletmelerde hiçbir şey yok iken 750 bin dp var. 1 adet 5.seviye ergiyen kaplama koyunca 1.4 mil dp oluyor. 20 adet 5.seviye ergen kaplama koysam yine 1.4 milyon dp oluyor. Ben normalde genişletme yerlerinde 11 adet 6.seviye ıskarmoz ve 12 adet de 5.seviye ergiyen kaplama kullanıyorum bu yüzden. Ne yapmam gerekiyor yanlış bir şey mi yapıyorum ?

4. Vibraform

Vibraform User