Darbe puanı Vs Daha az isabet/hasar!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve •Pคşค_ЦĿЦ™• tarafından 17 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar bu oyunda rakip gemilerle savaşmada size göre darbe puanı mı çok önemli, yoksa daha az isabet/hasar mı daha önemli? Bana göre daha az isabet/hasar alma darbe puanına göre daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Sonuçta rakip sana daha az vuracak. Mesela burun kalesinde gülle rampası ve salma omurganın yeri kesin son kalan yere 30.000 bin dp yerine %12 daha az hasar veren zırhlı gövde açık. Kış festivalinde çıkan petin özelliği %10 daha çok isabet olasılığı ve 25.000 dp ama kabak festivalinde çıkan pet %10 daha çok isabet olasılığı ile %10 kaçınma(daha az isabet) şansı veriyor. Yani bende bu pet varken kış festivalinde çıkan peti almak istemiyorum. Sizce ben doğru mu düşünüyorum? Darbe puanı daha önemlidir diyen birisi varsa nedenini de yazarak açıklayabilir mi? Bu arada konuyu hemen kapatmayın :)

2. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

konu yeni korsan ogreticileri kismina tasinmistir.

3. her zaman daha az hasar almak iyidir. geminede vp taşı yerine %az hasar alma taşı koyabilirsin. Dp ler zaten özelden cıkıyor. doğru kale yapmıssın herkez öyle yapıyor zaten.

4. Aynen gemideki vp taşını çıkarıp hasar önleme taşı eklersen daha avantajlı olursun

ʍc•HuʍʍuƦ bunu beğendi.
  5. Kaleden %12 yeteneklerden %12 heimdall tasarımın varsa ondan de %13 çelik zırhın kendisi %10 toplamda %47 olur ki bu da güzel birşey :)

ʍc•HuʍʍuƦ bunu beğendi.
  6. Ha pet de varmış :) %57 :)

ʍc•HuʍʍuƦ bunu beğendi.
  7. Öyle yaptım zaten +14 hasar önleme taşım var.