daha önceki konu :))

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Mister_No tarafından 28 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Mister_No

Mister_No User

BİG PATRON sen inanıyormusun o hesapların birdenbire aktif olduğuğuna hani onuda geçtik neden?
    benimde gemim vardı fakat harita katlaması yüzünden aktif olmuyor ki gemiyi ben bile kullanmadım nerdeyse son zamanlarında :))

2. mantıklımı :)) aktif olabilir başka adminler tarafından açılıyor belli sebeb veya neden ler koyularak harita katlamasından kimsenin aff edilmediğini ve edilmiceğini ben duydum

3. DARK3

DARK3 User

Benim duydugum bilgiye gore harita katlamadan ban alan gemiler ve scar dan ban alan hesaplar acilicakmis seafight 10 yil donumunde bi af olarak acilicakmis ne kadar dogru bilmiyorum malesef

4. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Benim inanıp inanmamın ne önemi var? Siz bana bir varsayımla geliyorsunuz bende size bir varsayımla cevap veriyorum. Madem bu kadar eminsiniz bana somut kanıtlarla yani ID nick verin ki bakayım iddianız doğrumu.

5. Hileli gemilerin belli bir süre sonra açılması diğer oyunculara büyük bir haksızlık olur. Fakat, hileden önceki hallerine dönüştürülerek ve ciddi bir cezayla açılmalarında bir sakınca ve haksızlık yoktur diye düşünüyorum :)

6. DARK3

DARK3 User

Bigpatron oncelikle kolay gelsin harita katlamadan ve scardan ban alan gemiler seafight 10 yil donumunde af olarak acilicakmis diye duydum sizce dogruluk payi varmi? Kolay gelsin

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Hayır yok. Bu ve bunun gibi iddialar senelerdir var ama açılan bir hesap yok. Bu tarz duyumlara itibar etmeyiniz.

Sessiz bunu beğendi.