daha ne kadar böyle devam edeceksiniz

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *MV1* tarafından 3 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *MV1*

*MV1* User

selamlar
    yaklaşık 8 senedir bu oyuna hergün ortalama 5-6 saatini ayıran hemen hemen her ay az çok bu oyuna para harcayan bir oyuncu idim. ama özellikle son 1 senedir bu oyunun çok başı boş bırakıldığına şahit oldum. aylardır yüzlerce oyuncunun şikayet etmesine rağmen bot kullanalara karşı en ufak bir yaptırımın olmaması ,oyundaki adminlerin sınırsız yetkilere sahip olması ( gülle,inci vs bakımından) ve tarafsız olamaması sonucu tanıdığım birçok oyuncu ya online sürelerini azalttılar yada oyunu tamamen bırakma aşamasına geldiler, ve bundaki en büyük suçlu olarakta bu oyunu yöneten kafa yöneticelerdir diye düşünüyorum. O bakımdan soruyorum daha ne kadar bu şekilde devam edeceksiniz,

2. bota yazdıkların +1
    ama adminlerin gemisine yazdıkların -1
    neden mi ? ben admin olsam herhalde yaptığım görev karşılığında tabiki itemler isteyecem gemiye en doğal hakkı
    her emeğin karşılığı var ücret de alıyorlarsa helal çünkü adamlar en az 12 saat pc başında ve görev yapıyorlar
    yok ama sınırsız olduğunu iddaa ediyorsan ispatlayacaksın
    ha şunuda söyleyeyim admin olupta aynı alyansda oynayan oyuncuların ts de admin odalarında çıkmadığını gördüm yanında ayrılmayan oyuncular gördüm ama admin düşman olunca yazmaya başlarsınız...beni soruyorsan ben filosuzum ve tekim oyunuma bakarım

3. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Programcılar ne zaman müdehale ederse ozaman banlanacaklar bunu defalarca belirttik..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.