Geri bildirim DAHA İYİ SEFİGHT

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve _**FENiX***_ tarafından 26 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. BP NİN DİĞER OYUNU DARKORBİTTEN ÖRNEK ALINMALI ARTIK

1.PET TEPEMİZDE GEZİYO BOŞ BOŞ PIR TOPLAMA MODÜLÜ OLSUN PARASINI İNCİSİNİ BASAN ALSIN
    2.İNDİRİM AVANTAJ PAKETİ PREMİUM PAKET ARUBADA İŞE YARASIN İNDİRİM OLARAK
    3.PIRILTILARDAN ADAM GİBİ MOJO ÇIKSIN

VE EN ÖNEMLİSİ OYUNDA HERŞEY İNCİYLE EYWALAH DARKORBİTTEDE ÖYLE URİDYUMLA SAĞLAM GEMİ YAPABİLİYORSUN FEKAT SEAFİGHT TA İNCİ BULMAK KADAR ZOR BİRŞEY YOK
    NPC LER 1-2 İNCİ VERSİN

RAT PACK : 1 İNCİ + 25K ALTIN + TP VERSİN

ÜÇ SAATTİR MOJO İÇİN DOLANIYORUM 3-5 TANE BULDUM PIRDAN 15K İNCİYİ DÖKTÜM ARUBAYA BİŞEYE YARAMADI BAŞAK 11/20 OLDU

İNCİYİ UFAKTA OLSA ALT SEVİYE HARİTALARDADA GETİRİN HA VAR DİYECEKSİNİZ
    300K HP OLAN AHTAPOTU 2K TOP HASARI OLAN ADAM KESECEK 200 İNCİ ALACAK AKIL İŞİ DEĞİL

TAMAM İNCİ BÖYLE DEWAM ETSİN OLMASIN YUKARDA İSTDİKLERİMİZ BARİ EL İNSAF EDİN 750K İNCİYE ASGARİ ÜCRETİN NERDEYSE ÜÇTEBİRİNİ İSTİYOSUN FİYATLARI DÜZELTİN BARİ ALABİLEK

VE DEDİĞİM GİBİ DARKORBİT SİSTEMİNİ BİRAZCIK UYDURURSANIZ SEAFİGHT OYUNCU KAYBINI AZALTIR.

HA BU YAZDIKLARIM UMURUNUZDAMI :D DEĞİL :p YAPIN BİŞEYLER AYBEDYONUZ

carbon™ bunu beğendi.
  2. QASSİMODO

QASSİMODO User

darkorbitte galaksi kapıları ne kadar zararlı biliyomusun,burda inci atıp kâr ediyosun.başak 300 mojoda açılıyo 10 bin inci veriyo orda alfayı bile 700 den aşağı açamıyosun ve burda mojolar 2-3 çıkıyo pırıltılardan. inci için 6 seviyeye çıkman lazım,aşağıda sadece admiral sinclare kesebilirsin inci için.

3. BEN KAÇ SENE OYNADIM DARKORBİTİ HATTA O KDR OYNAYAN TANIDIM KAPILARIN ZARAR ETTİRDİĞİNİ HİÇ DUYMADIM SANA ZARARLI OLMUŞ OLABİLİR EYW :)

İŞTE İLLA 6-7-8-9 HARİTALARA GİTMEK LAZIM İNCİ İÇİN FEKAT KIÇIKIRIK BİR GEMİYLE LVL KASSAN NASIL OLACAK AZİZİM :)

4. fikirler guzel ama dedigin gibi pek bir duzenleme yok daha cok yapilan duzenlemeler ilestirme icin degil nakit yatirimini artirmak icin :)