Daha Güzel Bir Oyun İçin LÜTFEN DESTEK

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -hakan999- tarafından 16 Ocak 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Konunun gerekliliği?

1. Çok gerekli tamamen katılıyorum.

85,2%
  2. İdare eder,olabilir,mantıklı.

7,4%
  3. Gereksiz,çoğu konuda zaten dile getirdik.

oy sayısı 0
    0,0%
  4. Gereksiz ve mantıksız.

7,4%
  1. -hakan999-

-hakan999- User

S.a öncelikle herkese kolay gelsin ve şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkür ederim..

Daha mantıklı bir oyun için birkaç önerim olucak,okuyan tüm herkese tekrardan teşekkürler..
    Bildiğiniz gibi seafightta her geçen gün hile ,açık vb. gibi oyun içinde olmayan hakkı hukuku hiçe sayan birçok şey ve kullanan birçok kişi bulunmaktadır.Elbetteki seafight ekibi elinden geleni yapmaktadır fakat gördüğümüz üzere başa çıkamamaktadır.Bu durumdan seafight ekibinin öz eleştirisi yapması gerekmektedir.Nedenide oyunun aldığı paranın verdiği lezzetle,heycanla orantılı olamıcak şekilde fazla olmasıdır.Buda birçok arkadaşımızı bu duruma itmekte olduğunu düşünmekteyim..Çözümü ise bu orantıyı biran önce eşitlemek ve para veremeyen arkadaşlarada oyunda emeğiyle rahat gelişebilme imkanı sağlamaktır.Biraz felsefi oldu ama k.bkmayın :) Tabi bunun için birkaç önerim varr...

öncelikle şunu belirtiyim.lütfen pazar yerindeki incileri altın ile takas et gibi hiç bir mantığı olmayan,yeni arkadaşlarımızı zarara uğratabilecek kısmı kaldıralım :))

Satın alım kısmındaki başlangıç paketleri ve ekonomik paketler (oyunu bilen arkadaşların bu paketleri almadığına eminim) karşısındaki paraya hiç mi hiç deymiyor.Ayrıca içinde oyunda kolaylıkla teklifle alınabilecek şeyler barındırıyor.İki kısmında kaldırılıp yerine adam akıllı,verdiğin parayı hak edebilecek paketler hazırlanmalıdır(Örn:İhtişamlı paket vs).Gerçi ihtişamlı pakette kaldırılmış orası ayrı konu.Yeni paketlerin içeriği amiral topu,kristal,elit gülle,27,5 veya 30 luk top gibi gerekli,önemli şeyler olmalıdır.

Bir başka konumuz kazandığımız tp nin hiç bir işe yaramaması.Rütbeyi arttırıyor fakat rütbede işe yaramıyor.Rütbelere özellik getirilmeli..

Pazar yerindeki kısımda misal bir tane elit güverte yerine 2 tane elit güverte teklife sunulmalıdır..

27.sınıff gibi bana göre görüntü olarak muazzam bir sınıfın çoğu tasarımın özellik olarak gerisinde kalmasından dolayı isteyipte kullanılamaması ayrı bir sorun.28.sınıf ve üstlerine gerekli özelliğin eklenmesi rica olunur.Bildiğiniz gibi sınıf atlamak başlarda çoğu arkadaşımız için ayrı bir heyecandı :)

Oyunda birçok ada var fakat 11.adadan sonrasına sahip olmak pek işe yaramıyor.Adalara sahip çıkmak sonuçta kolay bi şey değil(tek bir güçlü alyansın bulunduğu serwerlar hariç :) )

15-20 lwl lerin(ışık tılsımından dolayı) artık bir önemi kalmaması da ayrı bir durum.Üst lewellere güzel kar edebileceği ortam hazırlanmalıdır.Böylelikle alt lewellerde (ışık tılsımında) birikme olmaması sağlanır.İki tarafta kazanır.

Kale günleri sık sık yapılmalı,insanları o kadar inciyle sabırsızlıkla bekletmemeleri de güzel olur :)

Uzun yazdım k.bakmayın ama sizi okurken sıkmamak için burada kesiyorum.Okuyan gözleriniz dert görmesin.Herkes buraya destek olursa el birliği ile sesimizi duyururuz.Anlattığım şeyler birçok konuda bulunmaktadır fakat bir arada olması işimizi kolaylaştırır.Daha bir çok sıkıntı var onlarıda siz söyleyiverin :) Tekrardan herkese teşekkürler.

Unutmayınki ,seafight ekibi ,toplumun bir kısmından para kazanmaktansa,çoğundan hak ederek kazanın,sürümden kazanın :)) Adminlere,yapımcılarada vs. ayrı teşekkürler ..

2. Sınıf konusunda katılıyorum kardeşim eskiden şu sınıf söylediğin zaaman bi ağırlığın olurdu şimdi herkez 27. sınıf 27. olmayanın bile ya bokoru var yada etkinliklerde kolay elde edilebilen tasarımlar var yeni sınıfların bunları düşünülerekten daha ihtişamlı ve özellikli olması gerekior ama yeni sınıf da gündemde yok sanırım ayrıca 4 adet gemi tasarımının şeklinin deyiştireleceği solendi çzimleri de form a atıldı ancak halen bigelişme yok ?

3. Bencede 28.sınıfın görünümü harika :)) çok asil duruyor,fakat güçsüz kalıyor diğer tasarımlar yüzünden kullanamıyoruz

4. GÖLGE

GÖLGE User

Çoğu fikrine katılıyorum yalnız her şey oyuncuların her dediği yapılsaydı şuan oyunlar altınları inciye çevirirlerdi fikirlerine saygı duyuyorum ve beğendiğim kısımlarda mevcut elit sınıf özellikleri kısmını çok beğendim ve olmasını da isterim ama kale günlerinin sık sık yapılması bence güzel bir fikir değil oyuna olan takibi azaltacağı için yapılacağını düşünmüyorum.

5. özkantr

özkantr User

bu dedıklerın kesınlıkle gerceklesmelıdır. bıreysel gelısımın onu acılmalıdır. ısık tılsımı guzel ama her oyuncu gırıp kasılamıyor. bunun yerıne bıreysel harıta cıkarılmalıdır. ıncıyle alınıp bırrebır gırıp kasılacagımız.

6. mimozaxxx

mimozaxxx User

Uzun uzadıya güzel yazmışsın,bende katılıyorrum dediklerine,iyi oyunlar

7. xIDraGy

xIDraGy User

arkadaşalar konuyla alakasız ama ben 1 yıldır oynamıyordum görevler kısmına giriyorum hiç bir görevim gözük mğyor yardımcı olursanız seviniriim

8. kardeşim haklısın fikirlerin gerçekleştirilmeli xIDraGy(görevler kısmında korsanlık sınavında keseceğin npc ler ve yapman gereken şeyler yer alır ayrıyaca orda görev çıkmıyorsa bi görev almaya çalış çıkar)

9. Bu konu güncel kalamalı sürekli yorum yapalım :D

10. ll3aqa

ll3aqa User

Bencede olabilir :) Sıkıntıların bir yerde toplanması daha mantıklı gibi :)

11. ll3aqa

ll3aqa User

Bu arada kardeşim haklısın,dediklerine katılıyorumm,iyi oyunlar :)

12. 27.sınıf görüntüsü bencede muazzam.Hasarı az olmasaydı bende hep 27.sınıfla takılırdm.Uzun uzun yazmışsın.Teşekkürler.İyi oyunlar