Daha fazla yuva satın alma!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve I_ELAZIGLI_I tarafından 18 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. - ●ђр● Daha fazla yuva satın almada yanlışlıkla direk yerleri aldım 6 adet yaklaşık üç yüz bin inci civarında sonrasında top yeri almaya çalışıyorum ancak 0/0 gözüküyor alamıyorum direk yerleri ise 0/4 gözüküyor.
    -Ne yapmam gerekli?
    -Almadığım 4 direk yerinden sonra mı top yerlerini açmam gerekli?(Direk yerleri 10/10 olduktan sonra mı?

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Direk yeri veya top yeri almanın birbiriyle ilişkisi yok istediğiniz zaman istediğinizi alabilmeniz lazım. Ben açıkçası sorununuzu anlamadım da siz zaten tüm top yerlerini almışsınız 0/0 gözüküyor almadığınız 4 direk yeri kalmış o da 0/4 gözüküyor mesela 2/4 e getirip onaylarsanız 2 tanesini alacaksınız.

Burdaki sorun ne?

3. Şuan gemide 329 top mevcut kristal nimeti vudu güvertesi de dahil ancak yuva yerlerinde top açmadım top yeri mevcut değil alamıyorum 0/0 gözüküyor.

4. ●ђр●

●ђр● Guest

329 top nasıl mevcut?

Zaten 20+ haritalarda top yeri almadıysanız kristal ve kraliyet nimetleri dahil en fazla 309 top olur.

5. ●ђр●

●ђр● Guest

Top yeri mevcut değil ise demek ki sonuna kadar almışsınız.

6. Galiba haklısınız şimdi anladım daha önceden almıştım fakat ben süreli sanıyordum 329-(kristal nimeti+vudu güvertesi+paralı asker+top yerleri)=269 böyleyse doğru dedikleriniz.

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Top yerleri derken o top yerleri 10 tane değil haberiniz olsun ve evet sıkıntınız yok şuan hesabınızda max. topa zaten ulaştığınız için alabileceğiniz top yeri 0/0 gözüküyor ;)

İyi oyunlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.