Öneri Crystal Queen

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Мåġîc∞Sĥøøŧ^^ tarafından 30 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Tekrar Çıkmasınız İstermisiniz ?

1. Evet

87,7%
  2. Hayır

12,3%
Birden fazla oy kullanılabilir.
  1. Arkadaşlar eskiden crystal queen gemisi vurup kristal nimeti alıyoduk şimdi mumla arıyoz kristal nimetini bu geminin tekrar çıkmasını şahsen ben istiyorum . Sizde İstiyorsanız anketi cevaplayın arkadaşlarınıza önerin . Eski forumda bu fikri hayata geçirmiştik tekrar yapabiliriz ;)

2. Çok çok iyi olur hazır kış etkiliğide geliyor onunla beraber böyle birşey yapılabilir bir kaç günlük kısa bir etkinlik.

3. // Güncel Cevabınızın Neden Olumlu Veya Olumsuz olduğunu yazarsanız sevinirim .

NightWish66 bunu beğendi.
  4. çok iyi olur artık yengeç haritası ve sandıktan nimet bulmak çok zor

5. Keşke ipleseler az :D

6. // Güncel ...maalesef, oyuncuların çok beğendiği her şey sistemden çıkarılıyor. Nerede eskinin etkinlikleri? Şimdikiler ilmece gibi ve gereksiz tonlarca, hiç bir şeye yaramayan detaylarla dolu. Nerede eskinin kış etkinliği? Nerede eskinin kış haritaları? Nerede "crystal queen"?????

BIRAKTI bunu beğendi.
  7. çok zor anca krıstal nımetı artık karaborsaya cıkar onun harıcı bırakcaklarını sanmıyorum

8. Aynen katılıyorum:))

9. Sandıktan nimet alıyoruz daha ne kadar düşeçek ayak altına kristal nimeti geminin altında ne güzel dönüyordu zamanında yengeç yapardık nimet için karaborsada satar oldular hey gidi kristal nimeti hey

10. BIRAKTI

BIRAKTI User

sandıktanda çıkma ihjtimali yok denecek kadar az yengeç ten gelen nimetin ve sandıklardan nadirende olsa çıkan nimetlerin kullanım süresi gün olarak uzatılmalı

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  11. AKHILON

AKHILON User

boşuna oy veriyoz ama olsun :)