Bug / Oyun hatasi Congestion Error

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by •کëwøпτë•, Dec 17, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Şimdi ben bu sorun yüzünden oyuna giremedim ve takvimden ödül alamadim skadi icin en az 20gün girmek gerekiyor ben şimdi etkinliğin ortasındaki bu hatadan dolayı alamazsam gemiyi nasıl telafi edilecek bu ???

***_007JBond_*** likes this.
  2. bende o sebep den dolayı giremiyorum lütfen ileirmisin hatta bir çok kişi daha bu ne yaa ne yapmaya çalışıyorsunuz yeter artık daaa

3. arkadaşlar sakin olun herkesin giremedi gün için ekstra verilecek meraklanmayın yogun bir çalışma var ve düzeltilecek

4. lllllll37

lllllll37 User

TAKVİM 24 GÜN SÜRECEK PARÇA 20 GÜN YETİO YANİ AYIN 20 Sİ DEİL 21 İNDE ALIRSINIZ :)

5. Kuantum

Kuantum Guest

Selam,

Bütün günü etkieyecek bir çalışma olursa bu zarar programcılar tarafından karşılanır merak etmeyiniz.

6. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

mod arkadaşımız gereken cevabı vermiştir. forumu takip etmelisiniz

Programcılar girişlerde yaşanan hatanın kaynağını bulmuşlardır ancak şuan yurtdışında noel ve yılbaşı tatili olduğu için tam kapasite çalışmamaktadırlar. Bu nedenle sorunun geçici olarak düzeltilmesi için eski versiyona geçmeye karar vermişlerdir

Bunun anlamı eski versiyona geçildiğinde yeni casus sistemininde deaktif olacağıdır. Yılbaşından sonra versiyon sorunu düzeltildiğinde yeni casus sistemi yeniden aktif olacaktır

şuan da oyuna giriş yapılabiliyor

Thread Status:
Not open for further replies.