CONGESTION ERROR ?

Discussion in 'Kullanıcı Köşesi' started by گαήČαќŤαя, Dec 17, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. slm oyuna girilemiyor CONGESTION ERROR veriyor ne olacak şimdi ben takvım sayfasını acamadım oyuna girilmiyor ve birazdan işe gidecem ve 1gün acmadan kalacak bu nasıl bir iştir bunun telafisini nasıl yapacaksınız merak ediyom dahada başka bişey yazmama gerek yok .

2. aynen arkadasım anasayfama girmiş cıkıs yaptım tekrar girdim ve suan aynı sorun bende de var

3. aynen oyun ne zaman açılacak şu güncellemeleri etkinlik zamanı bari yapmayın...

4. ALbAtRoSs

ALbAtRoSs User

bunun telafisi umarım gıydırık bi kod olmaz :D

5. bunca zaman ne vermiş ki güzel bişey anca avcumuzu yalarız

6. şimdi olacak işmi bu işten geldik takvimi açamadım.

•کëwøпτë• likes this.
  7. ejder51

ejder51 User

Ortada kaldık Admin en azından ne zaman açılacak oyunlar onunla ilgili bir bilgi verseniz her geçen dk zarar ediyoruz

8. YETKİLİLER ÇALIŞMAYA BAŞLAMIŞ FORUMDA YAZDIKLARINA GÖRE SABIR ETMEMIZ LAZIM :=)

9. Paramızla rezil oluyoruz ya ayıp ayıp

10. oyuna neoldu nezaman açılıyo

11. connection diyo

12. adminim ne zaman açılcak bari bişeyler söylede boşa beklmeyelim açılmıycaksa :/ BIGPATRON@

13. oyunna yeni haritalar geliyo arakdaşlar oyuzden kapalı oyun

14. bilmiyoduk saol :p beta da 25 lwl açıldı ama lag var diyo adam yukarda okumadın mı :D

15. AKHILON

AKHILON User

bu oyun gelmez iyi geceler

16. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Malesef ne zaman düzelir bilemem, forumda duyurduğumuzdan başka henüz bizlerede farklı bir bilgi ulaşmadı. Bizlerde sizin gibi bekliyoruz.

Battlestar_Samet and AKHILON like this.
Thread Status:
Not open for further replies.