colombus ile ilgili

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve fette48 tarafından 5 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. fette48

fette48 User

sa hayırlı günler benim sorum gelecek olan etkınlık ıle ılgılı hanı gecen senenın aynısı olcagı yazıyor gecen sene ben oyunamıyordum ara vermıştım acaba cıkacak olan etkınlık gemılerı aynı ozgurluk gıbı yukarda hangi harıtaya cıktıgı yaılacak sekıldemı olacak yoksa her harıtaya rastgele atılıp yerı belli edılmeyecekmı? şunun için soruyorum gemımde ışınlanma kalmadı ona gore katlayıcı alıp mojo kasmayı planlıyorum.

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Geçen senenin aynısı olacağın nerede yazıyor ? :) Etkinlik farklı ve tüm bilgi SSS de mevcut gerisini etkinlik başlayınca öğreneceksiniz. :)

3. fette48

fette48 User

yazıyordu parantez içinde fakat şımdı bulamadım :D o zaman şunu sorayım hp gecen sene nereye attıgımı yazıyordu yoksa yazmayan sittemmıydı :) tuhaf bi cumle oldu ama :D

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Ya geçen sene ile ilgili hatırlamak istediğim tek şey o npc yi bulanın cennetlik olduğuydu..

Kısaca çok nadirdi inşallah bu sefer öyle olmaz

5. fette48

fette48 User

yanı yazmıyordu yukarda anlaşıldı ışınlanmaya cokta gerek yok :)

6. sanırım yine az npc geziyor

7. admin bu ne 20 milyonluk npc nin canını yarıya indirdim güllem kalmadı başkası keser diye bekledim baktım npc tamir oldu yine full can yazık değilmi güllemize etkinlik npc sinin tamir olmasını çıkartın aradan

8. s.a

Bu etkinlik haritalara otomatik olarak sistem gemilerinin atılması etkinliğidir. (2015 kolombüs etkinliğinin tekrarı)

ilk maddede yazıyor açıklamada