Colomb Etkinliği Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *Єsεr*ßαşκαη*AFŦ tarafından 6 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Etkinlik mi yoksa zamanımızı harcıyorsunuz onu bi söyleyin her etkinlikte para harcıyoruz onu anladık da her etkinlikte yeni yeni değişiklikleri parayla satmak nedir onu anlamadık fikirlerimizi dikkate alacağınızı bildiğim için yazıyorum

D€MON bunu beğendi.
  2. para ile işlem yapılan her şey zamanında ve sorunsuz olarak sisteme geliyor fakat etkinlikte yine bir fiyasko mevcut. Ne karaborsa, ne chat sistemi ne de sistemin çıktığına dair bir bilgi yazmıyor​

3. Kardeşim bir de şöyle düşün..
    Burdaki adamların elinde yetki yok. Supporttakilerin yetkisi var oda nasıl yetki,düşünülür.
    Bu işler böyledir. Düşünki iphone -- ilk çıktıgı zaman 3500 liraydı. aradan 1 sene geçti fiat düştü 3000 e sonra 2000 e sonrada değersiz bir telefon haline geldi.
    Mantık budur. Vodo paketlerini ben 1500 e fulledim aradan 1 sene sonra 400 liraya fulleyebildi çoğu. Burdaki sorun bende.. Kocaman şirket,burda senin benim yatırdığım parayla ayakta değil. Onca oyunu var Bigpointin. Eğer 1.derece tanıdığın yoksa benim gibi mutsuz olursun ancak varsa.. Kısacası hırs yapmayın herkese batın bunla bile eğlenin,boşver gerçek hayatta yapılabilecek daha güzel şeyler var. 1 araba parası yatırdım ve o para çöpe gitti sınırsız ban.. gez toz eğlen... :)

NightWish66 bunu beğendi.
  4. Önüne gelen o telden alıyor sorma ya herkesde var artık değeri kalmadı :D