Çok ilginç!

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve VORSİ(§•ƒ) tarafından 16 May 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. "domyoss" adlı bir kullanıcı şöyle bir metin yazdı:
    "Üst edit: konuyu kilitleyebilirsiniz sadece burda durmasını ve bazı aramızda olan saygısız kişiliklerin kendilerine çeki düzen vermeleri gerektiğini belirtmek için yazdım.

Modlarımız gerek sorunlarımız gerek sorularımız gerekse muhabbetimiz için her daim bizim yanımızda geçen gün belki görmüşsünüzdür bi sorunum vardı ve sağolsunlar çözüldü.
    Bana kalırsa işini layığıyla yapanlar arasındalar, bili bilmeden sorgulamayın, boş yere yüklenmeyin lütfen.

Edit: yazdığım kesinlikle prim yapmak amacıyla değildir. doğrusunu söylemek gerekirse sadece söylenenleri kendime yediremediğimdendir.
    İyi günler."
    Benim yazacaklarım bir cevap değildir:
    Düzeltmeye nereden başlayacağıma karar veremedim. Forum yöneticilerini eleştiren son yazı benimdi. Doğal olarak yazılanları bir mesaj olarak aldım! Arkadaşın çabaları da boşa gitmemiş oldu; bayağı bir çeki düzen verdim kendime!
    "geçen gün belki görmüşsünüzdür bi sorunum vardı ve sağolsunlar çözüldü." Görmez olur muyuz? Forum kullanıcılarının % 80'i tarafından takip ediliyorsun!!!
    "...bazı aramızda duran saygısız kişiliklerin..." diye bir ifade var. Hey yumurtaya can veren Allah'ım! Bu tuhaf cümlenin sahibi garibe biraz akıl, biraz da okuryazarlık ne çok yakışırdı!
    "yazdığım kesinlikle prim yapmak amacıyla değildir." Âlâ, gerekli primi de almışsındır. Smoddan okkalı bir teşekkür ve de hesabına birkaç milyon inci :) Ne güzel olurdu değil mi?
    Arkadaş, birine saygısız demeden önce saygıyı; birine çekidüzen vermeye çalışmadan önce de haddini öğrenmen yararına olmaz mı????
    (Değerli yönetici arkadaşlarım, yaptığım eleştirilerin hiç birinde haddi aşmadım. Sizi savunmak adına bana karşı haddini aşan'ın yazısını kilitlediğinize göre benim ifadelerimi de forumda tutmanızı istiyorum.)