Çok güzel bir fikir

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve reşitbaba tarafından 13 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. reşitbaba

reşitbaba User

[​IMG] Herkez için bi kolaylık düşünmeye çalıştım çok uğraştım adminlerim umarım bu emeğime karşılık bu fikri seafight yöneticilerine sunarsınız....
    Bu eğer oyuna aktarılırsa gerçekten çok rahatlıyacağız.
    Mesela oyunda 1 den 10a kadar boşluklar var mermi falan koyup tıklayınca direk geçiş oluyor. Tasarım değiştirme sekmesi mesela resimdeki gibi sağ alta alınsa
    ve 1'den 3'e kadar boşluk olsa en çok sevdiğimiz 3 tasarımı bu sekmelere koysak mesela Almanya tasarımı Klimak tasarımı vede spectra o sekmelere koyarız TP için hemen futbol tasarımına dönüşürüz bize çok kolaylık sağlayacak lütfen iletilsin bir an önce

2. Desteklemiyorum.

Bana gereksiz bir detay gibi geldi, en sevdiğimiz 3 gemi neden niye 5 değil ? Sen 3 tanesini mi en çok seviyorsun ya da işini görüyor ? Böyle küçük küçük şeyler oyunu daha çok zorluyor şahsi isteklerden daha çok daha güzel fikirler üretebilirsiniz bence mesela her oyuncu kesimi için, gündelik yaşantı fakir, orta düzey, zengin gibi kesimlere ayrıldığı gibi bu oyunda da bu kesimler var sonuçta. Oyuna yeni başlayan birisi tasarım alacak vakti olamayacaktır kasılmak için en fazla 2 tasarımı olacaktır. O alt kesim için bu özellik anlamsızdır gereksizdir o yüzden oyunu hep iyi gemilere yönelik fikirlerden pek hoşlanmıyorum şahsi düşüncem.

3. reşitbaba

reşitbaba User

Güçlü olanlarla ne alakası var ?? tasarım alabilemeyenlerlede alakası yok amaç kolaylık burada güçlü zayıfla ilgili bişey yok konuyu saptırtıyorsun bence..
    Buradaki amaç zaman kaybını önlemek Hem sıfırlık gemi açanlar için bile saolsun seafight 4 tane tasarımı tanesi 500.000 altından satıyor buradaki amaç zaman kaybını önlemek lütfen konuyu saptırtmayın

4. ben desteklemiyorum gereksiz. 2-3 saniyede tasarımlar bölümünden değişebilirsin bu işlemi anında yapmak istiyorsun. tasarım dediğin şey gülle gibi bir şey değil o yüzden benim oyum hayır.

bu arada farklı bir şey daha söylemek istiyorum konuyu açarsan fikrinle ilgili bir başlık seçersen daha iyi olur. bırak da fikir güzel mi değil mi biz seçelim dostum.

kimbuOSMANLI bunu beğendi.
  5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

tartışmadan fikirlerinizi sununuz olumsuz yorumlara sakin cevaplar veriniz lütfen.

6. reşıtbaba bence haklısın , savaşa daha opsıyonel hazırlanmak ıçın gereklı bışe

7. reşitbaba

reşitbaba User

Aynen öyle şmdi Spectra ile kutu açarken adam yakalıyor sıkıyor %17 hasar oradan kaybediyoruz çnkü biri size sıkarken tasarım değişemiyorsunuz..

8. Bence güzel fikir savaş esnasındada kullanışlı olabilir vede ekranda yer kaplamazsa oyunda lag kasma gibi sorunlarda yaşatmaz bir anket açarsan daha iyi olabilir

9. Katılıyorum Dostym Güzel Bir Fikir

10. bıde mesela tıcaret kesıyorum 16 hasarlık gemıyle , hemen hollanda tasarımını takmam lazım son 25 bin darbesi diyelim npc'nin gemi bölümü açılmıyor felan birsürü tantana

11. reşitbaba

reşitbaba User

Aynen öyle yani bu uygulamaya geçerse çok güzel olur bence

12. aynen güzel fikir katılıyorum +++

13. iyi fikir!
    olumsuz yorumlar tam bir saçmalık. desteklemiyorum niye 3 değil 5 olmasın yazmış biri. bu nasıl bir mantıksal tutarsızlık. sen 3 ü bulabilsen ona şükret. bir hasar+bir spectra+birde tp gemisi neyine yetmiyor? daha fazlasını ekranın hangi bölümüne sıkıştırabileceksin?
    diğer arkadaş da yeni başlayanların tasarımları yok demiş tasarım yoksa onun yerine itemlerden bir kaçını koyarsın. ayrıca aktif oyuncuların %90 da birden fazla tasarım bulunuyor zaten.

14. Her sey bitti bu kalmisti issallah olur///