CM başvurusu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve AHMETCANDAN tarafından 14 Ocak 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Cm lik yapmak istiyorum nereye başvuru yapmam lazım

2. Selam,

Başvurular durduruldu, başka zamana artık :)

İyi Oyunlar

3. merhaba benim sizlere şöyle bir önerim olacak cm ler oyunda aktif olup gemi kullansınlar oyunda etkili olan bot sistemlerinin inci kastığı ışık tılsımı ve behemmotta birer gemiyle oyundaki bot olan gemileri tespit etsinler ve bu oyunculara ban verilsin ve süresiz oyundan atılsın bunun oyundaki etkisini sizlerde göreceksiniz bot olan bir gemi zaten kendince kasılmaya devam ediyor eğer o gemi mauel olarak kullanılıyorsa düşmansa zaten sıkar cmlerin gemileri filosuz olsun bunu sizlerin değerlendirmesini istiyorum oyunda artık herşey hile üzerine endeksli bir şekilde dönmeye başladı artık geçtiğimiz etkinlikte global 3. 4. 5. de dökülen alyanslar milyonlarca inci kastılar bot gemileriyle ve yeterince inci toplayıp güçlendiler buda yetmez gibi oyuna etki eden bir sistemle oyunu dondurup istedikleri şekilde kaleleri ele geçirdiler SADECE ADİL OYUN İÇİN BUNU DEĞERLENDİRMENİZİ İSTİYORUM.....

4. MusaSOW

MusaSOW User

botları sıstem yakalamıyormu sanıyon ısteseler 1gunde banlarlar hepsını ama ıstemıyorlar oyuzden bunu hıc yapmazlar

5. yakalıyor da işlerine gelmiyor işte bizde farklı yöntemlerle öneri sunuyoruz işte

6. heaty

heaty User

sistem banlamadıktan sonrna admin oyun oynasa ne fayda. Seafight bot sistemini göz ardı ediyor bu bir gerçek. Adım kadar emin oldugum bot kullananlar var şikayet etmeme ragmen aylardır etkisini göremedik. Yani kısacası seafight artık bot sorununu çözmek istemiyor çünkü kendinin kaybedeceğini iyi biliyor bu net..

7. Merhaba ;

Konuyu bu kısıma taşımak mecburiyetindeyim , fikirlerinizi paylaşmadan önce lütfen ilgili konu başlıkları altına açmaya özen gösteriniz .

İyi oyunlar.

8. atlas42

atlas42 User

---

Bot kullanan oyuncuların banlanmaması oyuna karşı cidden bir soğukluk oluşturmakta.Bari para getiren oyuncuları süresiz değil de süreli olarak banlamanızı rica edeceğim.
    Adil kararlar vermeniz dileklerimle...

Merhaba,

Ara ara yapılan banlanmalar ile bot kullananlar yakalandıkça hesapları kapanmaktadır.

Saygılarımla,

Cavdar

Bigpoint Müşteri Hizmetleri Ekibi

9. bu oyunda bot kullanan oyunculara tanınan tölerans çok fazla ara ara değil çok sık denetim olması gerekir bence

10. MusaSOW

MusaSOW User

banlamıyolar bende kullanmayı dusunuyom :D

11. mamı_55

mamı_55 User

Bende o fikirdeyim. Ben onlarca yüzlerce lira para veriyorum. Bu oyun benim hakkımı korumuyor!! Ben maille ilgili problem yaşadığımda bizi ilgilendirmez kendi güvenlik probleminiz kendinizi korumanız lazım gibisinden mesaj atmasını biliyorlar. Ama benim hakkımı korumuyorlar. Her zaman olduğu gibi boş bir konu olmuş. Konu doğru ama dikkate dahi almayacaklar. Sisteme yakalanmalarını bekleyin veya sistem oyuncuları yakalayıp banlıyor, bu iki cevaptan birisini yazıp kitleyecekler, vesselam.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.