client

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve *κøƦκu* tarafından 17 Nisan 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. oyun da neler dönüyor ya yıllardır oynuyorum böle bi sorun olmadı client sürümü eski nedir kusura bakmayın pc den kaynaklı dil bu sizin sucunuz arkadas herseyi temizledim tarayıcı ayarları cerez veriler ve baska browser denedim olmuyor yani ne yapim arkadasım 2 boyutlu bi oyunuda acmıcaksa napiyim sizde sorun var baska oyunlar niye acılıyor daha grafikli olan bigpointin diger oyunu darkorbit bu oyun neden hiç sorun yasatmadı bana su hayatımda darkorbitte bi kere bile sorun yasamadım bu seafight de var afedersiniz ve yetti yani bi cözüm bulun lütfen.

2. Evet aynen oyuna girmiyor. Bütün herşeyi temizlememe rağmen. etkinlik yapıyosunuz sorun çıkıyor bari çözümünü hızlı yapın mümkünse_

3. abi bu ne darkorbite de etkinlik yapıyolar ama bukadar insanı bezdircek promblemler cıkmıyor ya mümkünse çözsünler artık etkinlik desen abi gülleler yamuk gidiyor anlamadım benim gemidemi bişey var farklı tarayıcı denedim yok yok gene yamuk gidiyor hedefin 5 metre soluna gidiyor

4. delizaza

delizaza User

bendede bir iki kere yazdı sora düzeldi ama şimdide gemiye korsan bindiremiyorum niyeyse..........

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

selam

iletildi

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.