Çıraklık Görevleri,Relax

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Creed00 tarafından 2 Eylül 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Creed00

Creed00 User

Değişen bir şey yok Relax, Hala vurduğumuz npcler ve canavarlar görevlere işlemiyor.

2. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Gemi ve canavarları hangi haritada vuruyorsunuz ?

Saygılar

3. Creed00

Creed00 User

Görevde istenilen canavar ve ya npcler hangi haritalarda varsa o haritalarda vuruyorum. Örneğin Rosa Maria 8-9 falan , 3 görev vericiden de aldığım görevlerin istediği canavar ve ya npcleri vuruyorum fakat işlemiyor.

Son düzenlenen: 2 Eylül 2019
  4. yumi

yumi User

Arkadaşım yanlïş haritada vuruyorsun. Önce aldığın compass ile (barutun olduğu menüde) õrneğin vovoi compass tıkla bir haritaya gireceksin orada vovoi görevleri icin aleksandrisa git görevi al. Daha sonra o haritanin ust kenarina yanaş 15 saniye sonra haritadasin tek basinasin orada gorevde ne isteniyorsa yap ve aleksandrosa dönüp teslim et ödülünü al. Digerleri icin gisnu sanirim sol kenar oburu icin sag kenar ucude bitince alt kenardaki haritada gorevleri yapip teslim ediyorsun. Önce görevi teslim alman gerekir.

5. yumi

yumi User

Yani normal haritalarda görevi yapmıyorsun özel bir haritaya girip yapıyorsun. Genel sss de var sanırım. Yada bir arkadaş paylaşmıştı oradada anlatılıyor.

6. Creed00

Creed00 User

E şimdi de 2. göreve geçtim ,
    Vahşi Kırpıcı'ya 2,000,000 Hasar Ver
    10x Glasciadon Öldür

İstiyor, Glasciadonda sıkıntı yok vurdum Vahşi Kırpıcıyı vuruyorum yine işlemiyor.

7. Creed00

Creed00 User

Oyuk gülleyle vurmamı istiyor :D Şaka gibi :D