cincancon

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ☠Ryûk☠ tarafından 5 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yaw bu etkinlik ana npc sinin haritaya atım sistemi nasıl dakkasımı var yok su npclerden kesincemi atıyor.

2. Fire Monkey Tasarımını nasıl elde edebilirim?
    Fire Monkey tasarımı elde etmek için ilk olarak Lucky Dragon ve onun yardımcısı Banana Box NPC'lerini batırmanız gerekecek. Banana Box NPC'sine son atış yapıldğında admiral puanı verecektir. Server istenilen Admiral puanına ulaştığında Fire Monkey NPC'si deniz haritasına çıkacaktır. Fire Monkey NPC'sne en fazla hasarı ve son vuruşu yapan oyuncular ufak bir şans ile tasarımını alma şansı elde edeceklerdir.

3. Admiral puanı ne zaman doluyor, sistem nereye atıyor , hiçbir şey belli değil. 60 civarı harita var ve atılan npc bir tane, ne zaman nerede olduğu belli olmayan bu sistemi gelde bul

4. sanırım o sistemde bir problem var Merciless Süper moderatör gerekli yerlere sorunu iletti. Puan dolma çizelgesi yok :) sorun bu.

5. Kuantum

Kuantum Guest

Selam,

Cevaplar için teşekkürler. Konu kilitlenmiştir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.