cilalı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ThEWaLkİnGDeAd tarafından 16 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. %100 un uzerınde ısabet oranınız varsa bunu 100 de ayarlayın cunku 100un uzerındeyse sistemlere daha fazla vurmanızı sağlamaz

yani ben boşuna mı 180 kristalimi verdim böyle saçm a iş var mı zaten kristal kıtlığı var ben nereden bilecem atışımın maks. isabet oranında olduğunu o zaman isabet taşı koyunca odamı yaramıcak npc lerde işe yaramaması gibi sacma bişi yok

2. QueenElla

QueenElla User

Diger oyunculara karsi ise yarar. Kacinma sansini dusurur rakibinin. Oyle biliyorum ben :)

3. ben savas yapmıyorum ki etkinlik için aldım oda bpşa gitti

4. QueenElla

QueenElla User

BArutu kapatip kullanrsan baruttan tasarruf etms olabilirsin :)

5. iyi de kimseye kızma hakkınız yok ki sizin bilgi eksikliğinizden kaynaklanan bir durum bu. nerden bilecem atışımın isabet oranını felan diyorsunuz hiç genel görünüme bakmadınız mı :)

6. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

arkadaşlar size gereken cevapları vermiş konu kapanmıştır. genel görünüm de geminiz ile bilgiler bulunuyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.