cilalı ve benzeri özellikler

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve yumi tarafından 1 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. yumi

yumi User

https://board-tr.seafight.com/threads/yeni-pet-ile-cilali.53427/

yukarıdaki konu hakkında görüşümü paylaşmak istedim.
    cilalı tüfek- şarapnel yağmuru-topçu-kalelerdeki ve yeteneklerdeki isabet şansını arttıran özellik- ilgili petler(undine-barthelemeowgibi)... bunun gibi isabet şansını arttıran özellikler var(silah arkadaşlığı vs.)
    bunlardaki isabet şansı toplarınızın % kaçının isabet sağlayacağını gösterir. bu oran %100 ü aşınca artık toplarınızın hepsi isabet kaydediyordur. bu yüzden %130 da yapsanız aynı vurursunuz. tam %100 ise ara sıra biraz düşük vurursunuz. örneğin ful bir gemide toplar elit %75 topçu %5 kale %6 yetenek %6 dır toplam %92 . şimdi buna cilalı ve yeni çıkan pet kullanırsanız %112 olur ancak %100 müş gibi aynı vurursunuz. o malzemeler bazı özelliklerin hepsini alamamış oyuncular için kullanılabilir. yani kale ve yetenekte koymamışsa pet ve cilalıyı kullanabilir. böylece gene %100 yapar ve gene sabitlenir.

maximuzs bunu beğendi.
  2. maximuzs

maximuzs User

kardeşim konuyu tam olarak açıkladığın için seni tebrik ediyorum.millet baya yanlış anlamıştı bu konuyu.güzel açıklamışsın.artık anlarlar diye düşünüyorum :)

Culluq bunu beğendi.