Cilalı tüfek

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve .Dumlupınar tarafından 25 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Karaborsada 10 günlük cilalı tüfek aldım süresi bitti lakin , 1 günlük sadece görnmektedir 10 günlük görünmüyor ve bitiminin üzerinden 24 saat geçti

2. ●ђр●

●ђр● Guest

Üzerinden zaman geçmesiyle beraber ben de sizin gibi merak edip öğrenmek istedim fakat malesef bu konu hakkında hiçbir bilgi gönderilmemiş. Geçen etkinlikte yaptıkları gibi yine günlük olanlardan almak zorunda kalacağız gibi duruyor.

3. SONSONSON

SONSONSON User

Cilalı vs gibi ürünlerin 14 günden fazla olması gerekmiyor mu forumda bigpatron tarafından öyle bi yazı gördüydüm..Şuanlık Maksimun süre kaç gün ?

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Yapılacak güncelleme ile sınırın kaldırılacağını duyurdu ancak güncelleme henüz yapılmadı. Kendisiyle de konuşuyorum şuan zaten fakat aldığımız herhangi bir bilgi yok bu buff lar konusunda.

5. SONSONSON

SONSONSON User

Eyw Hacı :)

6. acarkorsan

acarkorsan User

cilalı tüfek tamamen görünmüyor 1 günlük olanı da alamıyorum sorun mu var

7. ●ђр●

●ђр● Guest

Bir sorun bulunmamaktadır sınıra denk gelmiş olmalısınız o yüzden görünmüyordur. Kac gun cilaliniz var?

8. acarkorsan

acarkorsan User

0 gün cilalım var şuan 1 günlük alıyordum sürekli ama artık görünmüyor alamıyorum

9. ●ђр●

●ђр● Guest

Az önce öğrendiğim kadarıyla 10 günlük olan bittikten sonra günlükleri alarak devam ediyoruz ya, onu da max. sürede aldıktan sonra karaborsada görünmeyecek.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.