cilalı tüfek

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve »EL-Capone«KGH² tarafından 25 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. karaborsadan cilalı tüfeği aldım gemimin daha fazla vurması gerekirken hiç bir değişiklik olmadı. npclere fazla vuran pedim yok şimdiden yazayım. etkisi olmayan bir iteme mi ben 150 lanetli ruh verdim? ya düzeltin yada gereğini yapıp ruhlarımızı geri yükleyin. sonuçta 14 günlük ve şu an geri sayım var ve hiç işime yaramıyor.

2. supporta yazdım ama yardım mı ettiler. yok çalışma başlatılmıştır. ne çalışöması kardeşim 14 günlük item almışım. sizin çalışmanız 1 ay sürerse ne olacak yani :)) adalet aramayın arkadaşlar bu oyun da adalet kalmamış. 150 lanetlimi geri verin yazdım ne cevap verdiler? biz ilgililere bildirim yapıyoruz. ee benim hakkım gidiyor ne olacak? cevap : size verebileceğimiz bütün cevapları verdik. bana yardım cı mı oldu support. :(( hayırr. olan gene oyuncuya oluyor bunu engelleyecek ler kim ? kimden yardım istemeliyiz?

3. Cilalı tüfek şöyle işe yarıyor. 10 isabet veren petini çıkarıyorsun yerine isabet vemreyen bşaka bir peki kullanıyorsun o kullandıgın pette barutu kapatıyorsun cilalı anca böyle etki gösterbilmekte...

»EL-Capone«KGH² bunu beğendi.
  4. isabet veren pet benim gemimde yoktur . ve çalışmıyor bu cilalı tüfek.

5. OutLaw_07

OutLaw_07 User

şimdi oturduğun yerden kalk ve mutfaktaki musluğun mavili kolunu çevirerek bardağa su doldurup iç.

6. EmirülErdem

EmirülErdem Guest

Selam

gerekli cevaplar verilmistir tesekkur ederiz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.