Cilalı Tüfek Ağızı Hakkında

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Tragula tarafından 31 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu Olmasın mı?

Anketin kapanma tarihi 3 Haziran 2014.
  1. Evet

36,4%
  2. Hayır

63,6%
  1. Tragula

Tragula User

Öncelikle bende lanetli ruh hiç yok ve ışık yayan ruhum aşırı fazla nedeni ise fazla şarapnel yağmuru,kartal gözü felan aldım.Çünkü cilalı süresi yetişmeyecekti.Ama karaborsa uzatılmış bize 31 Mayısta kapanacak demişlerdi.Bu yüzden lanetli ruhlarımla bir şeyler aldım.Bunu belirtmemde ki sebep cilalı tüfek ağzım az önce bitti ve lanetli ruhum hiç yok etkinlik sonunda her lanetli ruh ışık yayan ruhun yarısı kadar gülle verecek.Yani 2 lanetli ruh 1 ışık yayana denk geliyor.Demem şu ki cilalı tüfek ağzını 100 ışık yayan ruhada karaborsaya son gün sunmanız.İnşallah fark edersiniz.Fiyatı 150 de olsa 200 de olsa alırım yeter ki çıksın.
    Bu arada anket açtım oylarınızıda bekliyorum belki dikkat çeker
    Teşekkürler...

Yada Işık yayandan lanetli ruha takas yapılabilir.Lanetliden ışık yayana değil.Sadece ışık yayandan lanetliye şeklinde 1 ışık yayan 2 lanetli gibi.

Son düzenlenen: 31 May 2014
  2. bu anketin zamanı çoktan geçti dostum malesef. adamlar okuyacak bir de üstüne kabul edecek senin için.

3. Tragula

Tragula User

Sadece benim için değil benim durumumda olan vardır elbet Karaborsa 31 mayısta kapanacak dediler hatta konusu bile vardı bir dakika
    Emirülerdem şu şekilde yazdı ;
    Selam
    Karaborsa 31 Mayıs gün sonuna kadar açık kalacaktır.

Sonra düzenledi ve şu şekilde yaptı

Karaborsa 1 haziran gün sonuna kadar açık kalacaktır.
    Moderatör tarafından en son değiştirilen: Dün 19:49

https://board-tr.seafight.com/threads/karaborsa.33096/

Ayriyeten etkinlik sss de şu şekilde yazıyor;
    Etkinliğin başlangıç ve bitiş tarihleri nedir?
    Etkinlik 15 Mayıs günü öğlen 12'de (yerel sunucu saatiyle) başlayacak ve 29 Mayıs günü öğlen 12'de (yerel sunucu saatiyle) sona erecektir. Karaborsa, 31 Mayıs öğlen 12'ye (yerel sunucu saatiyle) kadar açık kalacaktır.
    Evet etkinliği 1 gün uzattıklarını söylediler ama karaborsayı uzattıklarını bu gün öğrendim.Ben karaborsa uzattıklarını bilmediğim içi lanetli ruhları harcadım.

Son düzenlenen: 31 May 2014
    GΞCΞ.ĄVCISI.ЦŁЦ bunu beğendi.
  4. Tragula

Tragula User

Konu Güncell olsun karaborsa kalkmadan

5. yumi

yumi User

tragula arkadaşım siz karaborsanın ve etkinliğin uzatıldığını bugün öğrendiğinizi söylüyorsunuz ancak duyuru 23 mayısta yapıldı. yani şimdi ne yapılabilir.?yama günü duyurularını okumuş olsaydınız kendinizi ona göre ayarlayabilirdiniz.
    ancak ben etkinlikle ilgili duyurunun etkinlik konusunda yer almasını arzu ederdim. yada her iki konudada yer alabilirdi. madem etkinlikle ilgili sorunları ve soruları ilgili tartiışma bölümüne yazmamız isteniyor sayın adminlerimizde oradaki sorulara cevap vermelerini beklerdim. en azından bazı duyuruların oradada bildirilmesini beklerdim. bazı etkinliklerde bildiriliyordu.