Çıkan Mojo Güverteleri Biriktirilebilsin

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve kental tarafından 11 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Güverte süreleri üst üste eklensin mi?

1. Evet

80,0%
  2. Hayır

20,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kental

kental User

Geçtiğimiz günlerde jokerle mojo güvertesi çıkarttım. Fakat sadece 14 gün gemide kalması canımı sıktı. Sonuçta çok zor çıkarılan birşey ve bir de bahtıma 2x olarak çıkmış. Bunu dört veya sekiz haftalık gibi bir sınır koysak ve bir sonraki güverte çıkışında, belirlenen süre sınırına kadar üzerine eklenebilse çok hoş olurdu.
    Çok uzun sürelerden bahsetmiyorum. Diyelim ki mojo güvertesi en fazla dört seferlik birikebilsin. Siz bu konuda ne düşünürsünüz?

Not: Güvertenin süresi gene 14 gün kalsın sadece üst üste eklenebilsin. Tıpkı yelken tamircisi gibi.

2. 2x çıkmış normalde 7 gün gemide kalır. Yani zaten üst üste ekleniyor bu süre. 14 günlük bir aksesuar değil mojo güvertesi(vudu güvertesi). -yanlışım varsa düzeltin ben bu şekilde biliyorum

Suzukİ_İnazumA bunu beğendi.
  3. Tragula

Tragula User

Haklısın mojo güvertesi 7 günlüktür kaç x çıkarsa o kadar üzerine eklenir 1 i başlayıp öbürü bitmez üst üste devam eder.Yengeçten 14 gün mojodan 7 gün çıkmaktadır.Bir sınırı yoktur 1 Yıllık mojo güvertesi olan oyuncular tanıyorum.

SEKIZINCIHAYAT bunu beğendi.
  4. kental

kental User

Benim bu durumdan haberim yoktu. Bir kişiye sorduğumda bana sadece 14 günlük olduğunu söylemişti.

Peki ne zamana kadar birikebiliyor bu? Duruma göre konuyu kapattırıcam.

5. süresi toplanıyor en son hatadan önce 2018 in ortasına kadar mojo güvertem vardı hatadan dolayı şuan gözükmüyor ama 2020 yi geçmiştir diye tahmin ediyorum sağ olsun yengeç güverteden başka birşey vermiyor :D:D

6. kental

kental User

O halde cevapladığınız için teşekkür ederim. Bir bilgi eksikliğim vardı ve bu sayede onu da açığa kavuşturmuş oldum. Konuyu kapattırıyorum.

7. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Konu sahibinin isteği üzerine konu kapatılmıştır

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.