Chi-chi

Konusu 'Fikir Havuzu ve Öneriler' forumundadır ve DarkBulue1997.2 tarafından 6 Ekim 2021 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Chi tılsım görevini 40 level ve üstü yapabiliyor, fakat chi tılsımları olan 40 level altı gemilerde chi tılsımına girebilmeli, sistem devam etsin, chi tılsımını 40 level ve üzeri yapsın, 40 level altı tılsımı olan da girebilsin.

-onur824- ve HenLIinge bunu beğendi.
  2. -onur824-

-onur824- User

Ben 30 (veya 31 de olabilir) level olduktan sonra chiye girmeye başladım ve halen de girebiliyorum bu özellik mevcut zaten. (Bu arada gemim 34 level yoğunluktan dolayı level kasmakla pek uğraşamıyorum :p:))
    He daha alt leveller de girsin diyorsanız orası ayrı tabi ki.

3. ScoreX

ScoreX User

15 levelim 100 taneden fazla chi tılsımım var giremiyorum, gireyim en azından görevi yapmıyım

4. Ben 26 levelken chi'ye girebiliyordum chi'nin eğer itibarlarınızın dördü de 10k değilse çok bir avantajı yok diye düşünüyorum, naçizane görüşümdür. 15 levelseniz ışık tılsımına giriniz, daha üst tılsımlara girmek için level alınız.