Chatte Haksız Ban

Konusu 'Genel Sorular' forumundadır ve Efsane_Texaslı tarafından 30 Ocak 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. MERHABA

Chatte cm haritalarda bot oldugunu ve harıta bılgısını verdıgım halde gereklı ıslem yapılacaktır yada gerı donus yapmadı. 2-3 kere yazdım benımle ıletısım kurmadı. Oyuna emek ve para veren oyuncularız. Botlara her zaman karşıyız. Kendımızı enayı yerıne konmuş gıbı hıssedıyoruz. Cm cevap vermeyınce ılla bızde mı bot atalım dedım 30 gun ban verdı. GECEFENERİCM hakkında şikayette bulunurken banımın kaldırılma talebınde bulunuyorum

iyi forumlar

2. Selam,

Öncelikle sohbet ve forum ayrı platformlardır. Yani sohbette yasaklandıysanız Support ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Şimdi ya siz oyunu, sohbeti, forumu takip etmiyorsunuz, ya da bilerek yapıyorsunuz. Siz ban atın bu oyuncuya bu oyuncu bot kullanıyor desenizde birşey olmaz. Çünkü defalarca söylediğimiz gibi, botlara manuel müdahale edilmemekte. Sistem otomatik kapatıyor. Ayrıca aynı şeyi sohbette değil forumda yazmış olsaydınız bende size burada işlem uygulardım.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.