Öneri Chat'i CM ve SMOD'ların aktif olarak yani sohbet halinde izlemesini istiyorum

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve -DangerPirate- tarafından 11 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Chat'te CM ve SMOD'lar aktif bir şekilde sohbet halinde Chat'i kontrol etsinler mi?

1. Evet etsinler.

91,7%
  2. Hayır etmesinler.

8,3%
  1. Merhabalar öncelikle.
    Şu son zamanlarda gerek auto gerekse CM'ler tarafından atılan bann'lar olsun, Chat banlarıyla pek bir muzdaribiz. En ufak bir şey 1 hafta ban alıyor, bu foruma belirtildiğinde ise pişkin bir şekilde 'pardon, yetkili uyarıldı.' deniliyor. Bu yetkili kaç defa uyarılıyor?
    Benim önerim eskiye dönülmesi. Yani CM ve SMOD'ların aktif bir şekilde chat'te hem sohbet hem muhabbet tadında bulunması ve aynı zamanda da chat'i kontrol etmesi. Böylece hem sıcak bir ortam oluşur, hemde chat'in güvenliği sağlanmış olur. Şahsen ben benim oynadığım oyunu yöneten şahıs nasıl biri bilmek isterim.
    Ve bunu destekleyen diğer önerim de chat'te CM ve SMOD'lar durursa, bann konusunda yumuşatmaya gidilmesi. Örnek veriyorum, iki oyuncu arasında tartışma var, biri diyor ki ben seni 3 vuruşla alırım, öteki de diyor ki sen kimsin seni 2 vuruşla alırım! Bu durumda ne oluyor? 1. yazan konuşmayı fitilliyor ama bann'ı 2. konuşan 'sen kimsin' dediği için alıyor. Yani kuru yanmıyor yaş yanıyor. Bırakalım tartışsın oyuncular. Oyunculara chat'e yazmamayı değil insan olmayı, yenildiğinde bile 'helal olsun kardeşim, çok güzel gemi yapmışsın!' demeyi öğretelim. Bırakalım oyuncular tartışsın, ama küfür ve hakaret ettiklerinde de gerçekten caydırıcı bir ceza verilsin. Diğer oyuncuları olumsuz etkileyecek bir tartışma olduğunda bann verilsin.
    Benim önerim bu sayın Adminler. Düşünülesi bir öneridir umarım.

Herkese iyi oyunlar!

2. *Sempatis*

*Sempatis* User

Bu sorunların oyuncuların kuralları bilmediginden kaynaklandıgını düşünüyorum, Forumda yazıyor chat kuralları vs. ama forumu kulllanan kaç kişi yada kullanıpta bakan kaç kişi... Eskiden uyarı amaçlı kick atılıyordu oyuncular sürekli kick yiyoruz die şikayet ediyorlardı o da kalktı. Yetkililer aktif bir şekilde chatte sohbet etsin demişsiniz, katılıyorum açıkcası bencede öyle yetkililerin sorulan soruları cevaplaması,hata yapanları uyarması chat düzenini daha iyi saglicaktır ama eskiden yazıyorlardı yine oyuncular şikayet ediyolardı şu yetkili sürekli bizi banlıyor sürekli onları tutuyor vs. die bu yüzden yetkililerin yazmasıda kaldırıldı, Yani herşeyin sebebi oyuncular:)

3. Merhaba oyun adım *(ΘLΜΣCΔ≈27)* chatten küfür hakaret vb. alyansa Hakaret Sözler Kullanmadım ve 7 (Günler) Ban Aldım Lütfen Gereğinin yapılmasını Ve Chatımın açılmasını rica ederim İyi Oyunlar KOLAY GELSİN

4. *Sempatis*

*Sempatis* User

Keşke yorum yazmadan önce şu forumdaki başlıkları okusanız :) Genel Sorular bölümünde hatalı banlar ile ilgili sabit konu var o kısıma id niz ile birlikte yazın bu kısımdan yardımcı olmazlar.