chat

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve pıratesofthecaribbean tarafından 11 Eylül 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Sayın admin forumda bi kaç ban yazısı okudum ve bende dün yediğim banı sizlerle paylaşmak için burada bulunmaktayım.Şimdi admiral sincrale kesiyorum son 27k can.Güç bela getirmişim canı oraya.5lvl ve yeni başlayan bir kullanıcıyım.Adam(!)ın biri geldi lvli hakkında pek bi fikrim yok ama vudu ve canım fulken 3-4 en fazla oda bir atışla beni parçaladı.ve npcyi kesemedim adam kesti.Normal zamanda zaten yüksek lvller gelip zevk olsun diye düşükleri batırıyorlar birşey demiyoruz artık ama bunun yaptığı artık tak etti.Okadar yazılacak şey vardı yine kendimi tuttum bişey yazmadım ama bir laf etmedende bırakamadım.karaktersiz yazdım bu denilebilecek kelimelerin arasında en hafifi ve özenle seçilmişi.chat ban yememek için bununla bıraktım fakat bide ne göreyim 7 gün ban.7 gün ne Allah aşkına lütfen cevabınızı bekliyorum.

2. *Merciless*

*Merciless* Guest

Hatali sistem banlari adli konuya yaziniz

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.