chat

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ...ρєяѕєuѕ...[с¤] tarafından 12 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. seafight tr3 chati resmen işkence,diğer serverların chatlarinden haberim yok ama burası tam bir işkence,sohbete daldığımızda cm veya smod her kimse ikidebir chati kontrol etmeye üşendiğinden çok konuşan kim varsa 2 şer saat ban atıyor,bu durum 2 senedir devam ediyor,bu duruma bir çözüm bulun çünkü gerçekten tam bir rezalet,hakaret vb kelimeler kullanmadığımız halde bu durum var,forum yetkilileri bunu alman yetkililere iletsin lütfen,ancak alman yetkililer bunların hakkından gelir

2. Aynen arka arkaya bisey yazmaya korkuyorum yazamıyorum diger taraflarda bole ama abartırsan mesela 4-5 kere yazarsan alırsın ki bu normal ama yazcagın biseyi unutup hemen mesajın arkasından yazınca ban veya kick oluyor diger serwer da bunla karsılasmadım

3. arka arkaya yazmak değil,iki kişi birbiriyle yazışsa bile hiçbirşey yokken banlıyor chatle fazla uğraşmamak fazla göz gezdirmemek için yapıyorlar bunu

4. Millete baskı yapılıyor yani ama ben ne oyuncular gordum flood yapsana ban almayan ilginc :D o oyunculardan olmak kısmet olmadı :D