Chat

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve TİTANİC*(KGH) tarafından 7 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaslar oyuncuyla savaşırken oyuncuya kaçarken parmak arası terlıklerın burda kalmış demek kaç gün ban sebebidir? Ben bu yuzden 30 gün ban aldım.Sayın Beylerbeyeri dogru ban dedı.Kurallara bakıyorum en fazla 7 günlük bi durum.Şimdi burda yinebana cevap vericekler hatalı sistem banlarına yazınız diye kimi kime şikayet ediyoruz.Yorumlarınızı bekliyorum.

2. Kardeşim bazı adminlerin yanlı tutumlarına girersek işin içinden çıkamayız. Bazı adminler göz göre göre yanlı karar verirken burda ki adminlerde onlara çanak tutuyor. Kısacası burda hakkını savunma gibi bir şey yok. Boş yere güzelim nefesini zorlama. Hala daha oyunda hileli adamalr var. Eğer diğerlerine ban attıysan onlarada atıcaksın. Neyse gene sinirlendim :)

3. *Sempatis*

*Sempatis* User

Chatteki banlari genelde CM ler atar Hatali Banlar kısmına yazdiginizda Admin ler inceler dogru yada yanlış mı oldugu tartışılır öyle cevap verilir .

4. Szice ben haksızmıyım kuralları kendılerı koyuyolar kendılerı bozuyorlar?

5. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

lütfen bannlarla ilgili şikayetinizi kurallar içerisinde sabit konuya yazmalısınız. cevap aldıysanız süresini beklemelisiniz.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.