Chat Ve Gereksiz Banlamalar

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve Ölümmeleği tarafından 4 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Seafight ekibinden artık şu chat konuşmalarına gelen banlamalar üzerine bir çare bekliyorum artık şu gereksiz banlamaları yapmasınlar bu arkadaşlar millet tatlı dille birbirine laf söylemeyecekse ne anlamı varki chatde konusmanın? aşırıya kaçan olursa tabiki banlansın savunmuyorum ama birçok arkadaşımız bu konuda mağdur durumda ve bunun artık bir cozume kavusmasını ıstıyorlar ama kımse uzerıne dusen görevı yapmıyor bırsey oldugunda supportla ıletısıme gecın dıyorsunuz gecıyoruz ıletısıme ama degısen bırsey yok. yeter artık ben batırdıgım adamla chatten ufak caplı atısmaya gıremıceksem napıcam? kaldırın o zaman su chatı kımse konusmasın zaten mıllete zart zurt ban verıyorlar.

TR-2_vatansağolsun23 bunu beğendi.
  2. 181/20749340 ßЄŞĪ̇ҚŦλŞ▪ЯΣD tr 3 chat kısmına yazı yazınca artık ban yiyoz 1 haftadır yazdıgım yazıya ban aldım bu nedir böyle yetkililer böyle admin chat admini nasıl alıyonuz adam dedim ki sen kendi haline üzül ban sa veriyom kick alıyom anlamıyom ben bu işi bi çözün artık

3. *Merciless*

*Merciless* Guest

Selam

bu bölümde hatalı banlar adlı konumuza yazınız id nizi bırakınız incelensin. şikayetinizi ileteceğim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.