Chat sorunu

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve รคשครıภ_๒ครlคภợıςıTR tarafından 12 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Chat penceresi açılmıyor, gözükmüyor konfigurasyon başlatıp sıfırladım o sorunu çözmedi başka fikirleriniz var mı?
    Uzun zamandır girmiyordum bu hesaba tekrar dönmeyi düşünüyorum tabi bu sorun çözülürse

85/15895414

Son düzenlenen: 12 Mart 2017
  2. Bordo

Bordo Guest

Merhaba;

Grafiklerden ekran boyutunuzu değiştirmeyi deneyiniz ya da tarayıcınızı yakınlaştırıp uzaklaştırınız. Büyük ihtimalle farklı ekran düzenlerinden dolayı kenarda bir yere sıkışmıştır.

İyi oyunlar.

3. Aynı durum bende de var %50'yi bile denedim sıfırladım gelmedi dil değiştirdim yine yok tarayıcılar denedim tek tek başka bir sorun var

4. Dediklerinizi denedim ama maalesef işe yaramadı başka bir çözüm yolu yokmudur

5. TSY37

TSY37 User

Aynı sorunu bende yaşıyorum 4-5 gündür chat açılmıyor menüleri yeniden başlattım ekranı küçülttüm ama chat ortalarda yok

6. Janissary

Janissary Guest

Selam,

Sunucunuzda Chat penceresinin açılmama durumu tarafımızdan bilinmekte ve çalışmalar devam etmekte. En kısa zamanda çözüleceğini umarak beklemenizi rica etmek durumundayız. Bildiriminiz için teşekkür ederiz.

İyi Oyunlar

7. merhabalar hayırlı akşamlar chatte az önce oyuncunun birine kaşınıyorsun herhalde dedim ilkten kick yedim f5 çektim chattim açıldı peşine hemen yasaklandın dedi.. ilgilenirseniz sevinirim ban yiyecek bişey yazmadım lütfen hemen incelerseniz sevinirim...
    65/6991512
    Üye ID:

8. Hatalı sistem banlarına daha hızlı bakılıp, daha hızlı şekilde müdehale edilmesi için artık chat banları için supporta yazman gerek Bundan sonra chat banları konusunda forum üzerinden destek verilmiyor :)

9. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Lüfen support ile iletişime geçiniz.

İyi oyunlar.

10. chat hatalı ban kısmına konu kılıtlı oldugu ıcın yazamıorum banımın hatalı oldugu ıcın ıncelenmesını ıstıorum ne yapmam lazım?
    65/40613280
    Üye ID:

11. Merhaba,

Lütfen bu gibi durumları Supportta yazınız.

İyi Oyunlar. Bol Eğlenceler.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.