Destek Chat sorumluları sorumsuzca davranmasın lütfen?

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve VORSİ(§•ƒ) tarafından 10 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Nereye yazacağımı bilemedim.
    Chatta çok basit oyun eleştirileri bile kötü görülüp engel atılıyor. Yeni bir oyuncuyla gurup sohbeti içindeki şu konuşma hangi gerekçe ile kötü görüldü??? İnsaf lütfen!!!
    "65/61*] 149/agressıve75: baktım millet çok takılıyor geliştiriyor
    [65/61*] 149/agressıve75: ben kaldım öyle
    [65/61*] 149/agressıve75: benim zamnımda sır avardı paq vardı
    [181/§●ƒ] 181/VORSİ(§•ƒ): oyun çok bozuldu, aslında oynanmaz ama başka oyuna bulaşmamak için oynuyorum ben de
    [65/61*] 149/agressıve75: bundan 5 sene önce
    [65/61*] 149/agressıve75: senin gibi bi gemim olsa vs atmak için oynarım
    Sistem: Administratör tarafından belirli bir süre yasaklandın! bad behavior"

2. Sonuçta bu ikili bir sohbet. Globale bile yazılmamış. Ki yazılsa dahi yanlış bir şey yok!!!

3. ●ђр●

●ђр● Guest

Lütfen hatalı olduğunu düşündüğünüz bir bannınız varsa ilgili bölüme yazınız. Ayrıca chat adminlerine sorumsuz demenize de izin vermem mümkün değil, konuyu kapatmak zorundayım.

4. Kuantum

Kuantum Guest

Selam,

Gelecek sefere ban aldığınzda genel sorularda bulunan '' Hatalı sistem banları '' kısmına yazın. Chat banınıza gelirsek banınız chat moderatörleri tarafından değil ''ezik'' kelimesini kullandığınız için sistem tarafından atılmış, sistem bu tür argo,hakaret,küfür içerikli birçok kelimeye otomatik ban atmaktadır. Birdahaki sefere bu tarz kelimeler kullanmamaya özen gösterirseniz sistem tarafından yasaklanmazsınız.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 10 Haziran 2016
    VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
  5. Kuantum

Kuantum Guest

Ayrıca banınızı açtım oyun sayfanızı yenileyip chatte yazışmalarınıza devam edebilirsiniz. Konu kilitlenmiştir.

VORSİ(§•ƒ) bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.