Chat İle İlgili Konular Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve .MuraT. tarafından 16 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Chat sorunlarınız için foruma konu açmayınız. Lütfen support ekibimiz ile iletişime geçiniz.

İyi Oyunlar.

2. yabancı

yabancı User

hatalı sistem banları veya chat cm i tarafından verilen banları biz niye support a yazıyoruz o anda gereken banı veren chat taki cm i veya sistem banını veren sistem i niye sorguluyamıyoruz.o zaman chatta ki cm ler ne diye olaya müdahil olup yorum yapabiliyor? madem bir yekileri ve yetkiniz yok bırakın tamamen sistem yapsın. yok sen bana kick veya ban vereceksen o zaman da bunu cevabını hatalı veya hatasız diye burda verebilmelisin ben karışmam forum bilir dersen o zaman bana kick veya ban atma hakkına da sahip değilsin forumcular sistem yetkilleri burda oturup gerekli cezayı vermekle yükümlü değilmi?

3. Merhaba,

Kurallar gereği Chat ile ilgili sorunlarınızı Support'ta bildirmeniz gerekmektedir.

İyi Oyunlar.Bol Eğlenceler.

4. 65/9397547 id li gemi chatten sürekli küfür hakaret agıza alınmıcak kelimeler kullanıyor cm ler smodlar adminler bu chati takip etmiyormu bu gemiye gerekli işlemleri yapın şu cmleride işlerini düzgün yapmaları konusunda uyarın

»»ЙÍŁĜüЙ««™ bunu beğendi.
  5. 65/9397547 ıd lı gemıye ılgılenecek bır smod admın aranıyor lutfen taraflı olmamaya calısalım arkadas ıkı gemı oynadıgı yetmıyor gıbı kufur edıyor hakaret edıyor lutfen gemısının ıncelenmesını talep edıyorum

6. BERKİN

BERKİN User

Panelde CM lerin yanlı tutumundan chat akışına müdahalede sürekli geç kalmalarından bıktık usandık 65/9397547 ID li üye hem filoya hem nick bazında şahsa hakaret ve küfür içerikli yazılar yazmasına rağmen görevini yapacak CM olup olmadığını sordoğumuzda biz ban alıyoruz. Lütfen herkes görevini layıkıyla yapsın istiyoruz. Hepinize kolay gelsin

7. erciyes

erciyes User

alışın artık bunlara normal olarak görünmeey başlıcak yakında :)

8. 65/9397547 İdli gemi geçen farklı bir hesap açıp chatten küfür ettiği için supporta şikayet etmiştik ancak herhangi bir işlem görmedi. Ceza almadığı yetmiyor hala aynı şekilde devam ediyor bir işlem yapılsın artık

9. *SFENKS*

*SFENKS* Guest

Merhaba,

Buradan chatte olan bir olaya müdahale etme imkanımız bulunmamaktadır. Elinizde kanıtınız ( bahsi geçen kişiye ait küfür fotoğrafı var ise ) bunu supporta göndermeniz gerekmektedir. Gerekli cevap size support tarafından verilecektir.

İyi oyunlar.

10. Aynı kişiyi 4 kişi şikayet edince daha mı etkili oluyor bilekde ona göre davranalım

11. Merhaba,

Chat kuralları sabittir.Aynı kişiyi 1 kişide 10 kişide şikayet etse ceza sabittir.

12. heaty

heaty User

glb6 sohbet penceresi açılmamaktadır sorunmu var bilginiz varmı ?

13. Merhaba,

Sorun bulunmamaktadır. Support'ta yazınız lütfen.

14. MrAnGeL61

MrAnGeL61 User

oyundakı chatım acılmıyor baska carlala denedım onlarda gorunuyodu nasıl duzelte bılırım

15. Selâm @MrAnGeL61 ,

Farklı tarayıcılardan deneyiniz,tarayıcınızın çezerlerini silip internet hızınızı kontrol ediniz.Halen devam etmesi durumunda Support'ta yazınız.

Saygılarımla.

16. chatten son zamanlarda siyasi küfürlü içerik yazmadığımız halde ban aılıyoruz 15 temmuz günü arkadaşimizin yassı tutmak için nik değiştik fakat ban aldık anlamadım bu konun çözülmesini talep ediyorum.isteyen gün ay yıl saat nikleri yapabilir ister resmi ister özel gün olsun . banımı düzeltilmesini istiyorum.

ÇİD_MOLLAMUHAMMET bunu beğendi.
  17. Menetli

Menetli Guest

Selâm @((((ENTEGRE)))) ,

Chat ile ilgili sorunlarınızı Support'ta yazınız lütfen.

Saygılarımla.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.