Chat İle İlgili Konular Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve .MuraT. tarafından 16 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Burayı gören admin mod oyuncusu şu fotoğraflara bakıp bir düşünebilirmi !!! bunu sport görüp gereken yapıldı diyip bu arkadaş hala oyundaysa dahada birşey demiyorum bizide tahrik etiller yıllarca hala ediyorlar biz sövmüyoruz ama ben anlamıyorum adam açık açık sövüyor neden ilgilenilmiyor ??? Konuyu açan arkadaşa sonunda kadar katılıyorum ve destekliyorum her cümlesini küfür edeni banlayın arkadaş kimse tahrik oldu diye küfür edemez bu kelimeyi bile benim yerime bir adminin küfür yazan fotolardaki arkadaşlara gerekeni yapıp yazması gerekirdi...
    1. http://prntscr.com/f3d8un
    2. http://prntscr.com/f1yies
    3. http://prntscr.com/ep73em

2. Merhaba arkadaşlar,

Chat Bölümüne buradan hiç bir işlem yapamıyoruz.Bu gibi durumları Support ile iletişime geçerek çözebilirsiniz.

İyi Oyunlar.Bol Eğlenceler.

3. »Mєnєтℓι« Siz yenisiniz galiba, neyin nereye yazılacağını biliyoruz. Eğer açtığım konuyu ve yorumları okursanız çoktan supporta yazıldı gereken cevaplar alınmadığı için foruma yazıldığını görürdünüz. Konu sizi ilgilendirmiyor ise lütfen konuyu kapatmayın. Ben sizin yetkililerinizden cevap beklemekteyim. Anladığım kadarıyla size bu yazıyı yaz konuyu kapat demişler. Bu da hazırlamış olduğum maili Almanya'ya göndermem anlamına geliyor.
    Adminlere lafım şudur ki doldurma gemilerde nasıl ısrarcı olup Almanya'dan sonuç aldıysam bunda da sonuç alacağım. Siz insiyatif kullanıp(kullanmaktan çekinip) oyuncu banlamıyorsanız ben yetkiliyim demeyin.

4. Merhabalar,

Bizler bu oyunu 6 yıldır oynuyoruz ve geçen dönemlerde chatte küfür edilmiyodu ediliyosada cezası gemi kapamalara kadar gidiyordu. ŞİMDİKİ SİSTEMDE BİR TANE HARF YAZILMAMIŞ DİYE GEÇİŞTİRİYORSUNUZ.

Gereken Yapılmazsa Almanyadaki Yöneticilere Başvurmak Zorunda Kalıcaz.

Onlardında 2 Seceneği vardır;

1 Bu olaydan bizene

2 Biz bu servere yetkili görevlendirmedik mi ?
    (Eğer bu seçeneği seçerlerse onuda siz düşününüz)

iyi günler

Huabtais bunu beğendi.
  5. ~WeRBeY~

~WeRBeY~ User

aynn chatte geregınden fazla hakaret ıceren sozler gezıyor yenı bı kural yapın bnce bu sekılde yurumez bu iş

6. takatuka53

takatuka53 User

Bizler bu oyunu stres atmak ve güzel zaman geçirmek için oynuyoruz. Ama görünürde daha çok stres alıyoruz chatte birbirine küfür edenler hakaret edenler güncel hayatta birbirini tehdit edenler. BU gibi olaylar bizleri oyundan soğutuyor.
    Bir fotoğrafla size kanıtlamak istiyorum. Suportta yazılmasına rağmen gereken işlem yapılmamıştır.Eğer işlemler şuanki sisteme göre devam ederse bu işin altından kalkamazsınız.Acilen bir çözüm bulunmasını temenni ediyorum .[​IMG]

iyi günler

7. Merhaba,

İlk olarak tehdit içeren cümleleri bırakınız.Bu sorunuzun çözüm yeri burası değildir.Chat ve Forum iki farklı platformdur.Bu iki farklı platform sadece Supportta birleşmiştir.Yapmanız gerekende Support ile iletişime geçmenizdir.Sanırsam ne demek istediğim anlaşılmıştır.

İyi Oyunlar.Bol Eğlenceler.

8. aşagıda resimde görüldüğü gibi böylü oyuncular oldugu söre zarfında bu oyun kalitesini kaybediyor yetkililere sesleniyorum lütfen böyle ahlaksız insanları oyuna kabul etmeyiniz teşekkür ederim
    https://i.hizliresim.com/QaOpMv.png

9. Son zamanlar chatte küfürler artmaktadır.Ve siz yöneticiler bu durumu görmezden geliyorsunuz.Görmezden gelmenizde normaldir çünkü siz bu oyunu oynamıyorsunuz
    rahatsız olmuyorsunuz.Yönetici olarak oyunun işleyişini ve düzenini sağlamak görevinizdir .Size göreviniz sölemek bana düşmez ama gereken işlemler yapılmadıkca sık sık bu gibi sıkıntılarda oluşacaktır.

Aşağıdaki ekran görüntüsünde açıkca görüldüğü üzere ağır küfür edilmiştir.
    NOT: BENZER KELİMELERİ 1 DEN FAZLA KULLANMIŞTIR.

ŇЄŞTЄŘ☾★ :13472750

10. takatuka53

takatuka53 User

»Mєnєтℓι« Siz yenisiniz galiba, neyin nereye yazılacağını biliyoruz. Eğer açtığım konuyu ve yorumları okursanız çoktan supporta yazıldı gereken cevaplar alınmadığı için foruma yazıldığını görürdünüz. Konu sizi ilgilendirmiyor ise lütfen konuyu kapatmayın. Ben sizin yetkililerinizden cevap beklemekteyim. Anladığım kadarıyla size bu yazıyı yaz konuyu kapat demişler. Bu da hazırlamış olduğum maili Almanya'ya göndermem anlamına geliyor.
    Adminlere lafım şudur ki doldurma gemilerde nasıl ısrarcı olup Almanya'dan sonuç aldıysam bunda da sonuç alacağım. Siz insiyatif kullanıp(kullanmaktan çekinip) oyuncu banlamıyorsanız ben yetkiliyim demeyin.

11. Neden yetkiliye aynı cevapları veriyorsunuz

12. Merhaba,

Yeni değilim.Sizde yeni oyuncu değilsiniz sanırım.Nereye ne yazılacağını biliyorsunuz.Forum kurallarını ve GİŞ kurallarını da biliyorsunuz.Bu şekilde aynı mesaj ve resimleri yayınlayarak birden fazla konu açmanın yasak olduğunu da biliyorsunuz.İstediğiniz merciye şikayinizi bildirebilirsiniz.

İyi Oyunlar.

13. Sayın adminler, eminimki her yazılan posttan haberiniz var ve sadece susuyorsunuz. Neden susuyorsunuz? Neden mantık çerçevesinde bir açıklamada bulunmuyorsunuz? Çekindiğiniz birşey mi var? Bunun gibi 50 tane soru daha sorarım da şimdilik bunları cevaplamanız yeterli benim için.
    Chatte BOREAS admine sorduk, support dedi. Supporta yazdık adminimiz gereken işlemi yaptı dedi. Sadece chatten uzaklaştırma mı cezası diye sorduk, tekrar adminlerimize ileteceğiz sonucu bildireceğiz dediler. Şimdi soruyorum; çok mu yoğunsunuz da cevap veremiyorsunuz yoksa sizin için bu konunun önemi yok mu? Yoğunuz derseniz eyvallah biz sabırla bekleriz. Ha eğer önemsemiyorsanız da zaten size diyecek birşeyim yok. CM, CA, Support, FM, FA ile devam eden yetkili süzgecinin hiçbir adımında mı önemsenmiyor bu konu? Yoksa en tepedekilerin keyfini mi bekliyoruz bu konunun karara bağlanmasını?

Forum yetkililerinin de konu bizle alakalı değil demesi trajikomik. Siz bu oyunun bir parçası değilmisiniz de chat ile ilgili konular forumda olamaz. Şu yeni aldığınız forum moderatörlerinizi de uyarın burda birsürü yorum yazılan konuyu baştan savamazlar.

Hadi bakalım bu uzun mesaja cevap gelecek mi yoksa bunu da çok uzun ya diyip görmezden mi geleceksiniz. (PS: bana forum moderatörü değil yetkilisi cevap versin istiyorum)

14. Aslında güzel bi konu chatte bole seyler olmaması ıcın dusundugumuz seyleri buraya yazaabiliriz tabi bolumu degişmesi lazım yani cozumu biz bulalım daha hızlı olur

15. Menetli moderatör, ben sizin yetkililerinizden cevap beklemekteyim cümlesinin neresini anlamadınız. Ne yapmam gerektiğini söylemenize emin olun hiç gerek yok. Herkes kendi işini yapsın. Size iyi görevler

16. Birden fazla konuyu tek kişi açmadığı için ve forumda aynı konular birleştirildiği için yasak olan birşey yapmıyoruz. Küfür edilen platformda da buna takılmanız hakikaten trajikomik ve gülünç :)

17. Merhaba,

Siz konu açtıktan sonra hangi görevli müsaitse o cevap verir isteğe bağlı görevli size cevap vermek ile hükümlü değildir.

İyi Oyunlar.

18. chatten iki mesaj geçmiş BOREAs CM müdahele etmişse iyideğildir ya taraflı geçiştirme yada oCM nin pilot yani sistem tarafından olan otamatik laf geçiştirmesi BOREAS cm bizim serverdede var arada geliyor g5 bizdede yaşanıyor bunlar arkadaşlara katılmamak mümkündeğil sade oyunda olmayıp bunlarıda temizlemek iyi olmalı derim tahrikle oyun olmaz olursada bizlerde oyunda oynanmazbir hal alırki kimsede bunu istemez.:)

Son düzenlenen: 3 May 2017
  19. Bigpatron

Bigpatron Team Leader Team Seafight

Selam

Mod arkadaşımız sizi gayet iyi anlamış ve sizi, yani sizin tabirinizle yetkilisine Supporta yönlendirmiş. Siz bunun nesini anlamadınız acaba ?

Chat ile ilgili sorunlarınızı supporta yazmalısınız.

iyi oyunlar.

20. aşagıda ki linkte belirtildiği gibi böyle oyuncular bu oynadıgı sörece oyundan keyif alınmıyor oyuncu batıgı için chat e hemen küfüre başlıyor sayın yetkililer bu kişiye gerekli cezayı vereceğinizi düşünüyorum teşşekürler
    http://prntscr.com/f66vw2

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.