Chat İle İlgili Konular Hk.

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve .MuraT. tarafından 16 Nisan 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. .MuraT.

.MuraT. User

ben 2009 dan beri kayıtlı bir üyeyim iskandinavya serverinde oynuyordum malesef süresiz ban yedim fakat pişmanım oyuna geri dönmek istiyorum. birdaha bu tarz yollara başvurmayacağım banımı nasıl açtırabilirim?

2. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Süresiz ban atılan bir hesabı bir daha yapmayacağım deseniz de açtıramazsınız.

İyi Oyunlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Nisan 2017
  3. iyi forumlar arkadaşlar,global 6 serveri , oyun chatinde boreas isimli smod arkadaş ile görüşme talebinde bulundum ve arkadaşlar ben yardımcı olayım diye mesaj attılar bana bende sizin ile görüşmem dedim ve ,benim chatime 2 saat yasak attılar,adaletli bir şekilde davranılmasını istiyorum , böyle bir şey tekrarlanırsa gerekenin yapılmasını rica ederim

4. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Bahsettiğiniz kişi bırakın acemi olmak, tam tersi chat konusunda gayet de tecrübeli birisidir, lütfen konuşmalarınıza dikkat ediniz ve uygun başlıklar seçiniz.

Chat sorunlarınız için de support ile iletişime geçmeniz gerekmekte.

İyi oyunlar.

5. MURAT2440

MURAT2440 User

Banlar acılcakmı belli bir tarihi varmı ?
    Daha doğrusu af varmı ?

6. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Neden banlı hesaplar açılsın ? bir daha illegal yollar ile gemilerinizi kasın diye mi ? bu konuda herhangi bir çalışma bulunmamaktadır.

İyi Oyunlar.

7. Merhabalar,

Bizler bu oyunu daha elit ortamlarda oynamak ve yetkililerin bu konularda daha sert ve kesin tavır almalarını bekliyoruz. Aradaki harfi yazmamış gemisi kapatılmaz derseniz bu chatte olacakları sizler bile hayal edemezsiniz. Kendi kuyunuzu kazmamanız için nacizane uyarımı dikkate almanızı öneririm.

8. beatdovne

beatdovne User

Bende oyundaydım gördüm ama o ban yedi zaten gördüm ben biraz aşağılarda

9. Buz etkinliği sırasında şuan foruma yazdığım hesabın kayıtlı olduğu gemiden küfür sebebiyle chate küfrü yazdıktan aşağı yukarı 1 saat sonra direk 1 hafta oyun banı yedim. Yanlış mıydı, tabiki doğruydu. Oyun yönetiminden beklediğimizde bu zaten. Kuralları uygulamaları. Ama bu kurallar HERKES için olmalı. Madem bizim yazdıklarımız ban sebebi, buda olmalı.

Oyuncuları ''o yazmış ban yememiş bende yazsam bir şey olmaz'' düşüncesine itmemeniz için caydırıcı cezalar vermeye devam etmenizi öneririm.

Olayın yaşandığı anda ki chat durumu yada o anda online olan görevlilerin ruh durumuna göre değil, her zaman ve her şartta cezaların olması gerektiği gibi verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

güllerdiyarı♥KBR♥ bunu beğendi.
  10. Supporta şikayette bulunuldu. Chat yetkilisinin gerekli işlemi yaptığı bildirildi. Bu açıklama tabikide beni tatmin etmedi ve kaldı ki bu tarz olayların chatte gerçekleşmesini destekler nitelikte bir cevap olduğunu ve bu yanlıştan bir an önce dönülmesi gerektiğini düşünüyorum. Yetkililerden tek isteğim biraz empati yapmaları. Bu fotoğraftaki küfrün kendilerine edildiğinde yapacakları ve yapabilecekleri yaptırımları sadece chat yetkilisinin insafına mı bırakıyor olacaklardı.

güllerdiyarı♥KBR♥ bunu beğendi.
  11. Cezaların kesinlikle daha caydırıcı olması gerekiyor. Bazı oyuncular nasıl olsa birşey olmuyor diyerek açıyor chat hesabı veryansın ediyor. Bu oyunu oynayan bayanlar da var, ailesi ile birlikte oynayanlar da var. Açılan chat hesabına işlem yapılması bir çözüm değil, direkt ana hesaba caydırıcı cezalar verilmeli. Kimse bu oyuna küfür yemek için yada küfür görmek için para yatırmıyor sonuçta. Küfürün küçüğü büyüğü yoktur bence. En ufak küfürde, imada bile ana hesaba işlem yapılsa kolay kolay hiçkimse küfür etmez edemez bence.

12. Artık bu işleri bırakın dert yanmayı geçin, düzen devran böyle alışmaya bakın. İstediğiniz kadar şikayetlerde bulunun hiçbirşey yapılmaz buna emin olun. Bu oyunun derdi sorunları bitmez hiçbir zaman. Örneğin geçen chatte adamın bana yazdığı '' Söndürdüğüm sigaranın külü gibisin '' ibare aynen bu şekilde. Bende buna cevaben '' üflesem batarsın ne konuşuyon '' bunu yazdım, adamın yazdığına hiçbirşey yapılmadı ve bana 2 saat ban atıldı. Bunu supporta yazdım bana verdikleri cevap chatte gerginliğin önlenmesi için bu tarz yasaklamalar olur oldu. Traji komik durumdayız. Cm ler de taraflı politikalar güdüyor buna eminim zaten, Gündüz büyük harf yazsan kick atarlar gece millet birbirine kayıyor. Hiçbirşey yapılmıyor Cm lerimiz ya oyun oynuyor yada kendi adamları müdahale etmiyorlar. Artık bunlara alışın düzen böyle ne yapalım.

13. Nokta koyarak küfür etmekde yeni moda oldu birşey yapılması gerek artık bende global 4 de oynuyorum adam nokta koyarak sövüyor sportta gereken yapıldı diyor 2saat ban. bu konuya önlem alınmassa chat ortamları çok karışacaktır ...

14. ●ђр●

●ђр● Guest

Merhaba

Chat yetkilileri kurallar ne ise onu uygulamaktadır, bu tür şikayetlerinizi foruma değil destek birimimize yapmalısınız. Forumda bu tür şikayetler değerlendirilmeye alınmamaktadır.

İyi oyunlar.

15. Merhabalar,

Kapatılan konu ile ilgili bakalım Almanya'daki yöneticilerin tavırları nasıl olacak göreceğiz. Gerçi bu gemi doldurup satma gibi bigpointe zarar veren bir konu olmadığı için çok üzerine düşeceklerini sanmıyorum ama bir deneyelim bakalım.
    Serverdan sorumlu adminler düşeceğiniz durumu da göz önünde bulundurun, baktık sizden fayda yok Almanyalara ulaşmaya çalışıyoruz. Ordakilerde 2 şey diyebilir; 1: Bu durumdan bize ne(ki kuvvetle muhtemel böyle düşünürler) 2: Biz bu serverlara yetkili atamadık mı bu yetkililer ne yapıyor(böyle düşünürlerse vah halinize)

İyi geceler.

16. sayın hp bende chatte gereksiz ban aldıgımı dusunuyorum uzun suredır banım acılmıyacagı soyledı lakın ne kufur ettım nede hakaret 23824419 ıncelenmesını ıstıyorum tesekkurler :)

17. BosphorusS

BosphorusS User

Chat banı aldım nereye yazınca açılacak.

18. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Eğer hatalı chat banı aldığınızı düşünüyor iseniz support birimimiz ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.

İyi Oyunlar.

19. BosphorusS

BosphorusS User

cαρτ Forum Moderatörü siz ne biçim iş yapıyorsunuz. Chatten ban alıyorum nickimi değiştirmemi istiyorlar sebebini söylemiyorlar sınırsız banlıyorlar nick değiştirme sisteminde sorun var nickimi değiştiremiyorum. Beni Banlayan BOSPHORUS Chat admin aynı zamanda sanırım support adam beni banlarken bana yazıyorki nickinizi değiştirip foruma yazınız yazıyor daha doğrusu yazmaya çalışıyor bu kadar yetkili biri hata yapıyor balon şişirebilen herkesi görevli yapıyorsunuz benim 3 yaşında kardeşim var cm olsun sizden zeki. resim işte bu ne saçmalık http://prntscr.com/f3c26b Bu nasıl bir ikilem herkes beni biryere gezdiriyor.

20. cαρτ

cαρτ Guest

Merhaba,

Öncelikle sizin hiç bir yetkiliye hakaret etme gibi bir hakkınız bulunamaz. Hatalı chat banınız için supporta yazmanız gerekmektedir. Ayrıca hakaretlerinizden dolayı forum isminize gerekli işlemler yapılacaktır.

İyi Oyunlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.