chat banı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve M_y_H_o_N_e_Y(Su) tarafından 12 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. beylerbeyi sanırsam sen cewap yazıcaksın bugün chatte akc ler 2 gemi her zaman gelin ama 1 gemiye 4 gemi gelirseniz sonunuz özel olur ordan çıkmayın bir daha uyarmam ona göre güzelce incinizi kasın ok bu cümleye 1 ay ban verildi arkasından başka hesap açıp aynı cümleyi 1 kere daha yazdım 5 dk geçti bir daha yazdım 5 dk geçti yine yazdım sonrada ana gemime bu cümleden dolayı 1 ay ban veriyorsunuz buna birşey yapmadınız dedim ban aldım ama 2 saat gerçekten bu cümlem 1 ay ban sebebimi beylerbeyi tehdit derseniz bu konu üzerinden bakarsak o zaman seni batırıcam da tehtidtir o zaman kaçma demek tehtidtir oyuna girsene tehdittir özelden çıksana demek tehtidtir lütfen en kısa sürede bir açıklama yaparsanızsewinirim beylerbeyi

sürekli chate yazmamalısınız beylerbeyi cewabınız süreli chate yazmamanız mı ben cümlemin 1 ay ban sebebimi onu öğrenmek istiyorum

geminiz kapatılmışsa supporta yazıp sebebini öğrenebilirsiniz. beylerbeyi rica ediyorum lütfen 30 gün ban aldım chatten yazdığım cümle 1 ay banmı gerekiyor ben bunu soruyorum walla 2 dk da gemimi kapattın :) iyi akşamlar banınızda hata yoktur beylerbeyi yokmu peki 2.ci bir hesap açıp aynı cümleyi 2 kere yazdım 2 saat ban aldım buna ne cewap vericeksin çok merak ediyorum buda son yazım birşey yazmasanda olur

chate imalı bir mesajı sürekli yazarsanz bann alırsınız.

H€RO-38™155 ve MANEBRA bunu beğendi.
  2. ya ben sorumu anlatma zorluğu çekiyorum yada karşımda ki anlamak istemiyor ana gemim bir cümlemden dolayı 30 gün ban alıyorsa başka açtığım hesap aynı cümleyi 2 kere yazıyorsam ban bile yok arkasından diyorumki aynı cümleyi ana gemime 30 gün ban verdiniz diyorum hoop ban kom,k olan 2 saat o zaman bana yapılan bu olay da art niyet wardır saygılarımla arkdaşlarımla da paylaşmak istedim

H€RO-38™155 bunu beğendi.
  3. Doğru Söze Ne Denir

M_y_H_o_N_e_Y(Su) bunu beğendi.
  4. Haklısın Hakan Abi

M_y_H_o_N_e_Y(Su) bunu beğendi.
  5. Allah sana sabır kolaylık versin Hakan abi isin zor

6. oyun yönetici, admin ws lerin bu oyunu oynamaması gerek taraf tutuyorlar ve ellerindeki yetkilieri kişisel, haksız cıkarları icin kullanıyorlar.
    seafight ın buna bir cözüm bulması gerek...

7. Beylerbeyi

Beylerbeyi Guest

size gerekli tüm açıklamalar yapıldı. sürekli chate imalı yazıyı yazıp beklerseniz bann alırsınız. ek hesaplarla chate girip yazılar yazmanın gemi kapatılmasına kadar gittiğini bilmelisiniz. lütfen süresini bekleyiniz.

Λşkın¹ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.