chat banı

Konusu 'Kullanıcı Köşesi' forumundadır ve ☾☆.вσzdσğαη.☆☽∂€ℓ tarafından 22 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Chat adminleri gerçekten adaletli mi ?

Anketin kapanma tarihi 29 Eylül 2014.
  1. İçten Pazarlıklılar

100,0%
  2. Adam Seçiyorlar

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba.Oyun chat paneliyle alakalı bir sorunum var;22.09.2014 Saat: 02:00 / 04:00 arası görev yapan TR2 serveri chat admininin görevini layıkıyla ve adaletli yapamadığı inancındayım çünkü ;Chatte ağır hakaretlere ve tahriklere maruz kaldığımda ban değil kick bile almıyan kişilere karşın savunmamı hakaretsiz bir dille yaptığımda 7 ila 2 gün arası ban almaktayım bu gece 4 farklı gemime aynı chat cezaları verilmiştir, Vermiş olduğum tarih ve saatler arasında görev yapan chat adminin benimle alakalı kişisel bir sorununun olduğu kaygısındayım bu kaygım ise chat adminlerinin oyunculardan seçilmesiyle alakası vardır görev yapan arkadaş kişisel sorunlarını girmiş olduğum 4 farklı hesabın benim olduğumu anlıyana kadar yetkisini kullanmamış benim olduğumu anladığında ise kendi kafasınca ve adaletsizliğince cezalandırmış kişisel yargılarını sorunlarını ortaya koyarak cezalandırmıştır örnek teşkil etmek gerekirse eğer;örnek : ' arkadaş kitap yerine chat okuyor sanırım ' cümlesini bir oyuncuya karşı kullanmıştım ve ardından 7 gün ban aldım bu cümle herhangi bir hakaret veya küfür içermemekte ve verilen ceza ortada bu kurmuş olduğum en ağır cümle diğer ban yediğim hesaplara göre sizin adaletinize bırakıyorum.Ve ayrıca mağduriyetimin giderilmesini, vermiş olduğum tarih ve saatler arasında görev yapan arkadaşın gerekli mevkilere iletilmesini rica ediyorum.Eğer adaletli bir yaklaşım içinde bulunulmazsada görevli arkadaşın (varsa ) adını soyadını,çalıştığı kurum,kuruluş adresini istiyorum daha adaletli olan Mahkemeye sevk edebilmek için.Lütfen bu sorunumun kısa sürece çözülmesini istiyorum.Saygılar...Mevcut Banlanan Hesapların ID'leri :Üye ID:149/14327284Üye ID:149/12703010Üye ID:149/13219225Üye ID:149/41966951>

2. genel sorularda bu konu hakkında sabit konumuz bulunmaktadır. ''Hatalı Sistem Banları! '' ID ile mesaj bırakın incelensin.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.